PETRA: Bojím se tchýně, je čarodějnice. A to doslova!

aninaz
16. května • 21:42

Uvedený příběh v žádném případě nelze podceňovat. Souhlasím s Gobbi, hlubinná psychoterapie opravdu může pomoci. Dále je možné zkusit některý kurz Silvovy metody kontroly mysli. Mám podobné zkušenosti jako Petra a vím, že je dost obtížné se vymanit z vlivu podobného člověka bez pomoci zvenčí (pokud tedy nepomůže někdo z vlastní rodiny). V Petřině případě by byl nejlepší manžel, ale jak vidno, je sám pod velkým vlivem své matky, a tak bych na něj zatím asi moc nespoléhala. Také jsem se musela svým problémem prokousávat sama a bylo to hrozně obtížné. Trvalo to několik let a pomohla mi právě zmíněná Silvova metoda a hlavně má dcera, když dospěla. Jsem jí za to moc vděčná a jsem ráda, že mám takovou oporu. A že někteří lidé skutečně dovedou velmi obratně svými myšlenkami a svým manipulativním chováním ovlivňovat své okolí, si můžete přečíst v následujícím odkazu, kde ostatně radí i to, jak se můžeme bránit. Ale chce to mít někoho, o koho se můžu opřít, jinak by si člověk sám o sobě mohl myslet, že blázní. Ať už je tento příběh pravdivý nebo ne, vím, že ho někteří lidé skutečně prožívají. I když třeba s jiným jménem. Takže držím palce.
P.S.: Ačkoliv jsem sama nevěřící, nepodceňujme modlitby svých přátel. I zde jde o myšlenky.http://www.prozeny.cz/magazin/zdravi-a-zivotni-styl/tajemno/36062-lze-myslenkou-ovlivnit-to-co-chceme

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud