Bojíte se zubaře? Pečujte správně o zuby doma!

3 komentáře

Kukyn
13. června • 11:18

Souhlas, každodenní domácí péčí se dá hodně věcem předejít. Já mám citlivé zuby a časté záněty dásní, prý mi hrozí i parodontóza, takže jsem fakt investovala do kvalitního sonického kartáčku a zubní trysky. Od té doby (klepu na dřevo) je to jen a jen lepší!

tavenda
27. května • 10:25

Od navštěvy hygienistky jsem toho moc nečekala, ale nakonec jsem byla spokojená. Jendoduché, ale velmi účinné rady na čištění zubů a zjištění, že to celý život dělám špatně. Opravdu doporučuji. Bylo to motivační i pro 8letého syna - ten ukázal, jak si čistí zuby, měl k tomu zuby potřené signalizační vodičkou, takže pak hned uviděl, kde plak zbývá, dostal pochvalu, že to dělá vpodstatě správně, ale taky varování (od jiné autority než rodiče :-) Celkově velmi motivační - do té doby bral čištění zubů jako těžký opruz :-)

šiška
26. května • 11:59

Ano na hygieně převelice záleží i když geny hrají také určitou roli. Lidé oproti jiným částem těla zuby hodně odbývají. Přesto že jdou na mě mdloby hrůzou ze zubaře, tak dvakrát do roka zajdu. V minulosti nebyla taková osvěta ohledně zubů jaká je v současnosti, můj 3letý vnouček je již veden ke každodennímu čištění zubů.

Doporučujeme

Články odjinud