Bojuji o partnera s jeho dcerou. A prohrávám!

8 komentářů

vanda50
31. května • 20:36

Veraky: Přesně tak. Taky to mám vyzkoušené.Zbytečný boj

Kamar
18. listopadu • 17:18

Jo a pro případ, že se mýlím a je to podle skutečnosti, tak doporučuji vzpomenout si na heslo ˇUčel světí prostředky, a klidně ten mobil použít.

Kamar
18. listopadu • 17:16

"...odhodlala se s Anetou promluvit...
Anetu napadla už zákeřná myšlenka, že si Anetino chování zdokumentuje a nahraje třeba na mobil."
Poslední dva odstavce proflákly, že -jako obvykle- je to vycucané nějakou redaktorkou z prstu. Není to reálný příběh a autorka si ani nezapamatuje, jak pojmenovala osoby. Žena, která by po takovém seznámení prohlásila, že slečna je moc sympatická, by musela být ne hlavu. Normální rekace totiž je "Promiˇˇn, ale nebýt to tvoje dítě, řeknu, že tak nevychovaného spratka jsem ještě nepotkala. Takhle je mi jasné, že žárlí, a proto se tak chová. Ale víckrát se s ní setkat nehodlám." Proč by se k němu propána stěhovala? Mohla zůstat ve svém bytě a on by ji tam navštěvoval. To přistěhování 15tileté, kterou má v péči matka, je už uplně z říše pohádek. Ta by k tomu asi měla taky co říci, ne?

Vrbenka
16. listopadu • 18:57

Jednou jsem jela vlakem v kupé s pánem který si vezl dceru na víkend.To co ta holka na něj zkoušela a on podléhal jsem před Brnem nevydržela a vložila se do toho.Kdo mě zná nevěřil by.Holce jsem to řekla zostra já si to mohla dovolit on ne.Pán mi děkoval a holka jen koukala.Kdoví jak to dopadlo a on je snad s ošklivou prdelatou a protivnou(a nevím co ta mladá ještě říkala)přítelkyní

pippi
16. listopadu • 15:17

vzdala bych to. Zkušenost s tím nemám, ale asi by mi to nestálo za to.

Durga
9. listopadu • 14:40

Souhlasím s Pupínou. Odchod. Prostě si sbalit věci a jít. A jemu říct - nebo napsat, že jej má ráda, chtěla by s ním žít a s trochou patetismu dodat, že se nechce stavět mezi jeho dítě a něj a s jeho dcerou žít nezvládá. Sbalit kurfy a jít. Dopis s vysvětlením nechat doma, ale hop koii mu poslat do práce nebo předat, aby to mladá nepřekroutila.
Slečnu do jisté míry chápu taky. Měla tatínka, měla jej pro sebe a jako hodně dětí, využívala toho, že rodiče o ni nějakým způsobem soupeří. Souhlasím s tím, že tento boj nemůže vyhrát. A pokud by se jí to podařilo, bylo by to vskutku vítězství Pyrhovo.

Veraky
9. listopadu • 9:50

tenhle boj se nedá vyhrát,mám to vyzkoušené

PUPÍNA
8. listopadu • 20:52

nj tak to má paní těžké. Já bych si kladla otázku zda má smysl zůstat s tím chlapem...

Doporučujeme

Články odjinud