Bolesti hlavy mučí naši populaci

10 komentářů

onlinekiri
14. listopadu • 22:16

Také prosím uzivatelku radkakasalova aby se mi ozvala na kirionline@centrum.cz dekuji!

Veverka22
16. července • 13:21

Bolestmi hlavy trpím už od cca 5-6 let doprovázené zvracením.Příbuzní mi většinou dávali Ibalgin,který ovšem dráždí žaludek,takže zvracení mě nikdy neminulo.Brala jsem ho vlastně doteď(16 let), kdykoliv mě bolela hlava,někdy jsem si ho brala jen už když jsem cítila,že mě hlava bolet bude.Takže někdy jsem si vzala i 4 prášky za týden.Rozhodla jsem se ale z ibalginem skoncovat,protože mi došlo,že mi už dávno nepomáhá,protože ho beru už dlouho.Teď na migrény beru paralen,né že by to bylo o něco lepší,ale dokud si ho nevezmu hlava mě bolí i další den.Někdy mi migrénu vyvolají cigarety,nedávno jsem zkoušela mentolové,ale pár hodin na to jsem běhala po pokoji s migrénou a zvracela.No mohla bych o tom mluvit hodiny,neskutečná bolest,ale taky neskutečná euforie hned po migréně.Taky někdy mívám "obrny" nohou.Při migréně jsem si toho zatím nevšimla,ale někdy mi "ztuhne" dolní končetina(od prstů ke kotníku) a třeba 1-2 minuty s ní nemohu pohnout a cítím divnou bolest.Přemýšlím,že bych zašla k doktorovi,ale říkám si že to není tak hrozné,vždycky to nějak přežiju a ráno je mi zase dobře..Ještě bych chtěla všem doporučit vodu Magnesia, ta mi docela dost pomáhá už při příznacích migrény.

Jana
30. září • 9:27

O migréně bych mohla muvit celé hodiny.Trpím jimi už víc jak 10 let a většinou jsem skončila když né na kapačkách tak aspoń na injekcích na pohotovosti.Léky a žádné homeopatika mi nezabíraly.Během posledního půl roku jsem však zcela bez záchvatů a můžu Vám všem říct,že se mi žije daleko lépe.Něco to obnáší ale stojí to za to.proto bych Vám ráda pomohla pokud o to budete stát.Píši svoji adresu a když se budete chtít dozvědět více tak se mi prosím ozvěte.Lasicovap@seznam.cz mějte se krásně Jana

milena
24. září • 22:01

Ještě milena. Mám právě teď již dva dny migrénu, tak jsem zapomněla dát radcekasalove kontakt. Mobil 775761564

milena
24. září • 21:59

radkokasalova, co se věnuješ čínské medicině, ozvi se mi, mám zájem. Mám migrény od 12 let, t.j. teď již 50 roků a myslím, že to je nejhorší onemocnění, které mne v životě postihlo.

radkakubesova
1. října • 12:35

zabývám se čínskou medicínoua mohu vám pomoci od migrény.Kdo má zájem,tak napište.

Jamina
8. května • 17:53

Elis - Zkuste se podívat na stránky Tianši na adrese www.tiens.cz. Mají řadu bioaktivních doplňků stravy, z nichž se dá poskládat vhodná kůra i na Vámi popisované potíže. Pokud, chcete individuálně poradit, pošlete vzkaz a e-mailovou adresou.

wicca23
29. dubna • 12:24

valerie není ti to trapný dát si sem reklamu když se tady bavíme o zdraví? měj trošku sodnosti...

Elis
19. září • 20:16

Zrovna teď mě děsně bolí hlava a sedím u počítače s obkladem.Trpím migrénami od dětství a nic na to nepomáhá.A abych toho neměla málo,tak se mi asi před dvěma měsíci blokla krční páteř.Bolest byla taková,že bych už od rána lezla po zdi. Pomohla mi rehabilitace.Někdy si myslím,že z toho zešílím.

valerie
18. září • 16:47

němčina, individuální výuka, učitelka němčiny, 150 kč/ 45 min, v soukromí na Praze 8,*** nepovolené reklamní sdělení ***

Doporučujeme

Články odjinud