Bono Vox z U2: Ve skladbách z 80. let mám pocit, že zním jako holka

Bono Vox z U2: Ve skladbách z 80. let mám pocit, že zním jako holka

Zpěvák Bono (51) je svým hlasem už hodně unavený a tvrdí, že když v rádiu hrají písničky jeho skupiny U2, raději přístroj vypíná. Paul Hewson, lépe známý jako Bono, podle serveru Orange News vůbec nejhůře snáší písně z prvních let existence U2.

V rozhovoru s americkou moderátorkou Ellen DeGeneresovou k tomu řekl: "Snažím se vyhýbat se jim. Když slyším naše písničky v rádiu, raději to vypnu nebo ztiším. Ne proto, že bych je snad neměl rád, nebo v ně nevěřil. Spíše mi jde o to, že mám pocit, že jsem to mohl zazpívat lépe.

Jsem takový irský macho a zvláště v těch skladbách z osmdesátých let mám pocit, že zním jako holka."

Bono také mnohé ze svých fanoušků překvapil, když začal chválit bývalého amerického prezidenta George W. Bushe. Ne snad kvůli jeho politice, ale za aktivní postoj k boji proti AIDS: "Doufáme, že prezident Obama bude pokračovat v cestě, kterou nastoupil prezident Bush. Vím, že vás tohle prohlášení asi překvapí, ale byl to George Bush, kdo se k boji s AIDS postavil opravdu aktivně. V Americe teď žije pět milionů lidí HIV pozitivních lidí, kteří jsou naživu právě díky novým lékům. Myslím, že by se o tom mělo vědět."

ČTĚTE TAKÉ:
Horoskop na prosinec 2011

ČTĚTE TAKÉ:
Jak přežít vánoční stres? Tipy (nejen) pro introverty…

Doporučujeme

Články odjinud