Boty krásných žen

Boty krásných žen

Nejen šaty dělají celkovou image. K dokonalému vzhledu potřebujete také krásné boty a kdo jiný rozumí více stylu a potřebám žen než právě ženy? Nechte se inspirovat kolekcemi, které pro jarní sezónu připravily krásné dámy.

Sugarbabes

Žhavou a sexy novinkou letošního jara je kolekce dívčí skupiny Sugarbabes. V roce 2007 spolupracovala společnost Deichmann se skupinou Pussycat Dolls, která pro ni taktéž vytvořila vlastní kolekci. „Tato spolupráce, která byla nad očekávání pozitivní, byla domluvena na jeden rok, abychom mohli prezentovat další výrazné talenty. Proto chceme pokračovat v tomto trendu i nadále a navazujeme spolupráci se skupinou Sugababes,“ vysvětluje Heinrich Deichmann.

Modely této hvězdné kolekce „Graceland Star Collection by Sugababes” vybíraly zpěvačky samy. Ukázaly, že stejně jako v hudbě se i v módě řídí stejnými kritérii: sebevědomím a originalitou. Linie obuvi je trendy, šik a aktuální, přitom cenově dostupná. Ceny kolekce se totiž pohybují mezi 499 až 799 korunami.

Scarlett Johansson

Nutno uznat, že Scarlett Johansson je nejenom úspěšná herečky, ale jde jí to i jako módní návrhářce. Což dokazuje ve své „srdíčkové“ kolekci pro sportovní značku Reebok. Vedle jarních modelů oblečení si můžete pořídit originální boty na sport i na každodenní nošení.

Foto: archiv firem

Doporučujeme

Články odjinud