Boty pro krásné tělo

Boty pro krásné tělo

Může obyčejná chůze formovat tělo tak, že vám perfektně vytvarované nohy a zadeček budou všichni závidět? Odpověď zní: ANO! Záleží ovšem na botách, ve kterých chodíte každý den. S pomocí nejnovější technologie využité v obuvi si snadno pořídíte skvělou postavu a navíc bez extra velké námahy.

Revoluční obuv Reebok EasyTone je založena na technologii balančních polštářů, umístěných pod patou a špičkou v podrážce boty, které při chůzi vytvářejí mírnou nestabilitu a nutí tak klíčové svalové skupiny zadečku a nohou k vyšší aktivaci.

Vlastně tak posilují za Vás bez vašeho vědomí. Čas strávený v posilovně je díky EasyTone možné využít zajímavějším způsobem, protože krásný zadeček a štíhlé nohy si jednoduše vychodíte.

Výsledky nošení prokázal i nezávislý test univerzity v americkém Delawaru, z něhož vyplynulo, že s obuví dosáhnete až o 28 % vyšší aktivace hýžďových svalů a až o 11 % vyšší aktivace stehen a lýtek.

Kromě balančních polštářků v podrážce je většina modelů EasyTone vybavena bezešvou technologií SmoothFit, díky níž boty perfektně padnou a poskytují maximální komfort pro každodenní nošení.



A navíc skvěle vypadají! Kolekce pro podzim a zimu 2010 sestává z široké nabídky modelů, které nebudete váhat nazout i k pracovnímu outfitu. Boty mají krásné, čisté linie a jednotlivé modely jsou k dispozici v několika barevných variantách. Jednoduchý design z Reebok EasyTone dělá žhavý módní doplněk pro každou příležitost.



Tváří značky Reebok se stala zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková. Okamžitě si EasyTone pro jejich design i vlastnosti oblíbila. „Ráda v životě jedu na víc kolejích současně. Jedna pak krásně podporuje tu druhou. A s EasyTonama taková cesta souvisí. Jsem totiž chodec na dlouhé tratě.

Takže když můžu tyhle své pěší štreky propojit se systémem, který za mě v botách EasyTone funguje zároveň jako posilovna, je to naprosto ideální procházka. A navíc nemusíte jezdit na dovolenou! Máte v nich totiž stejně fajn pocit, jako když chodíte po písečné pláži!“





ČTĚTE TAKÉ:
Pomeje zešílel: Ivetě píše otevřený dopis, doporučuje jí léčbu na psychiatrii!





STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU


Doporučujeme

Články odjinud