Etam podprsenka 819 Kč, kalhotky 469 Kč Foto: Archiv firem

Etam podprsenka 819 Kč, kalhotky 469 Kč Foto: Archiv firem

Etam podprsenka 899 Kč, kalhotky 469 Kč Foto: Archiv firem
Etam podprsenka 889 Kč Foto: Archiv firem
Etam podprsenka 899 Kč, kalhotky 499 Kč Foto: Archiv firem
Etam podprsenka 819 Kč, kalhotky 469 Kč Foto: Archiv firem
40
Fotogalerie

Boubelky, i vy můžete mít dvojdílné plavky a vypadat skvěle! Seženete je tady

Jste-li majitelkou kypřejších křivek, neskrývejte je v zahalujících plavkách typu tankiny či pod pareem, naopak! Naučte se být se svým tělem spokojená a ze svých tvarů udělat přednost. Pak si budete moct konečně dopřát i sexy dvoudílné plavky, po kterých v duchu možná toužíte! Inspiraci najdete v naší galerii!

Každá žena je krásná

Jste-li přírodou obdařena korpulentnějšími křivkami, než jaké vídáte na přehlídkových molech, jistě máte svoji zkušenost s tím, jak obtížné může být sehnat padnoucí a zároveň hezké dvojdílné plavky. Naštěstí řada oděvních značek už jde s dobou a uvědomuje si, že ne všechny jsme modelky, což však neznamená, že si nezasloužíme slušivý plážový outfit.

Jak nosit plavky v běžném outfitu? Podívejte se na video:

Časy body shamingu čili kritiky za fyzický vzhled jsou už také na ústupu, a tak je načase si uvědomit, že každá žena je krásná svým způsobem a není třeba zdánlivé nedostatky postavy zakrývat či se za ně stydět. Proč schovávat tělo v jednodílných plavkách a nedopřát si krásné opálení i na bříšku, když se budete daleko lépe cítit ve slušivých bikinách?

Kamenné obchody i e-shopy nabízejí řadu střihů dvoudílných plavek, a tak si snadno vyberete ty, které vám budou nejvíc vyhovovat. Pokud jste vybavena opravdu plným dekoltem, zaměřte se spíš na vyztužené podprsenky s kosticemi a širšími ramínky, v opačném případě můžete vybírat od bikinek na zavazování přes lambádky po plavky se zapínáním za krkem.

Co se týče spodního dílu plavek, i zde je na výběr. Vyhovuje vám spíš kalhotkový střih, nebo dáváte přednost malým bikinovým kalhotkám se šňůrkami na zavazování na boku? Pokud přece jen chcete schovat bříško, či špíčky na bocích, zaměřte se na kalhotky s vysokým pasem, které pro vás tuto službu vykonají, a během slunění na lehátku si je můžete stáhnout níže, abyste docílila rovnoměrného opálení.

Inspiraci najdete v naší galerii!

Doporučujeme

Články odjinud