Brad a Angelina se usadili v New Orleans

Brad a Angelina se usadili v New Orleans

Světoběžníci Brad Pitt (45) and Angelina Jolieová (31) se i s dětmi usadili v New Orleans. I jejich děti, Maddox (5), Zahara (2) a Shiloh (7 měsíců) si prý již zvykají.

Na předávání Zlatých globů Angelina novinářům potvrdila, že se 11. ledna přestěhovali.

"Moc se nám to tam líbí. Děti tu budou chodit do normální školy a jsem přesvědčená, že se jim tu bude líbit," ujišťuje herečka. Už nazítří po stěhování začala Angelina objevovat okolí a navštívila místní restauraci Angeli. "Nikdo u stolu mi nevěřil, když jsem jim tvrdil, že to je ona," říká jeden z hostů. A zdá se, že přesně tohle hvězdný pár hledal. Brad nyní v New Orleans pracuje na filmu Prapodivný případ Benjamina Buttona a Angelina se chce především věnovat dětem a žít normální život v jejich novém domě za 3,5 milionu dolarů, s šesti ložnicemi a pěti koupelnami.

"Chce se především spřátelit s normálními matkami v okolí, aby mohla s dětmi žít podobně jako ony," vysvětluje Angelininy pohnutky její kamarádka. Nakolik se přání superhvězdné dvojice žít tak, jako žijí jejich fanoušci podaří, si však nikdo netroufne hádat. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud