Brad Pitt chce dítě za každou cenu

Brad Pitt chce dítě za každou cenu

Hollywoodských herec Brad Pitt (39) dal celému světu jasně najevo, proč nesouhlasí s pokračováním další série oblíbených Přátel. Svou manželku Jennifer Anistonovou (33), která v seriálu představuje jednu z hlavních postav Rachel, by totiž rád viděl v jiné roli.

Chce z ní mít za každou cenu matku. Jenže Jenn už podepsala smlouvu na natáčení další řady a první větší neshoda obou partnerů je na spadnutí.

Brad touží po dítěti už několik let. Byl by totiž velmi nerad, kdyby byl mezi ním a jeho dětmi generační rozdíl větší než čtyřicet let. „Neustále se ptám ´Jen, kdy budeme mít první dítě?´ A její odpověď zní pořád stejně. ´Brzy´. Cítím se nejistý a ptám se sám sebe, jestli Jennifer děti vůbec chce. Trochu jsme se neshodli, protože mám o kariéře své ženy jinou představu. Nechci jí bránit v úspěchu, ale myslím, že je nejvyšší čas dát si pauzu a zplodit děti,“ svěřil se Pitt v americké televizní show.

Proč se odmítá Jennifer role Rachel vzdát? Jsou v tom paradoxně peníze. Producenti jí nabídli za každý díl nové série jeden milión dolarů. A bohatá herečka nedokázala odmítnout. „Přišli za ní s velmi lákavou finanční nabídkou a ona znejistěla. Nechce zklamat své kolegy a přátele ze seriálu. Vážím si její kolegiality. Nechce je nechat na holičkách, když je jasné, že bez Jen se natáčet nebude. Miluji svoji ženu a přeji jí hodně pracovních úspěchů. Jenže stálé čekání na rodinu mě začíná ubíjet,“ svěřil se svým fanouškům hlavní hrdina filmu Sedm.

Zdá se však, že ve hře je mnohem víc než peníze a kariéra. Problém může být také skutečnost, že Jennifer má dlouhodobě pokřivený vztah se svou matkou Nancy. „Někdy si to nechce přiznat, ale ona se mateřství ve skutečnosti obává. Má v sobě blok, o němž nechce diskutovat, ale je jasné, že za to může dlouholetá neshoda s vlastní matkou,“ řekl Brad na závěr. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud