Brad Pitt: Ke kariéře mi pomohly striptérky!

Brad Pitt: Ke kariéře mi pomohly striptérky!

Po svém příchodu do Hollywoodu se rodák z oklahomského Shawnee Brad Pitt živil, jak se dalo. Prodával zmrzlinu a hamburgery, dělal hlídače parkoviště i živou reklamu na grilovaná kuřata. Naplnění snu, že se mu podaří prorazit v filmové branži, mu nepřipadalo příliš nadějné.

Jenže osud zřejmě měl s dnešním třiačtyřicetiletým miláčkem převážně ženského publika jiné plány. Ke skvělé kariéře ho nastartovala, jak sám uvedl v interview pro magazín Newsweek, práce se striptérkami a mladými ženami, jež působily jako placené společnice na nejrůznějších párty. Bradovou povinností bylo rozvážet je do dějiště večírků a po jejich ukončení je vyzvedávat a vozit domů.

"Vozil jsem je na mládenecké mejdany, tam jsem inkasoval peníze, dal do magnetofonu nějakou hroznou muziku od Prince a když se svlékaly, chytal jejich šaty, aby je nikdo neukradl. Bylo to strašně deprimující,"vzpomíná Pitt. "A tak mi ty dívky změnily život, protože jsem pochopil, že musím co nejrychleji dělat něco jiného," vzpomíná Pitt.

Jedna ze striptérek navštěvovala kurzy známého učitele herectví Roye Londona. Přidal se k ní.

"Pořádně jsem si prohlédl spolužáky a rozhodl se s nimi zůstat," vzpomíná. Tímto rozhodnutím se dostal na cestu, jež ho dovedla na hollywoodský Olymp. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud