Brad Pitt má jedinečný smysl pro osobní styl

Brad Pitt má jedinečný smysl pro osobní styl

Brad Pitt bude spolupracovat s firmou Damiani, jedním z předních světových výrobců šperků. Podle Silvie Damiani má Brad výjimečný talent a vkus a navrhne exklusivní kolekci šperků.

Brad Pitt má jedinečný smysl pro osobní styl

Brad Pitt bude spolupracovat s firmou Damiani, jedním z předních světových výrobců šperků. Podle Silvie Damiani má Brad výjimečný talent a vkus a navrhne exklusivní kolekci šperků.

Vztah mezi firmou Damiani a Pittem začal před několika lety, když Pitt spatřil klenot navržený Silvií Damianiovou, který získal diamantovou mezinárodní cenu. Pitt kontaktoval Damianiovou a projevil přání podílet se na návrhu zásnubního prstenu, který chtěl dát Jennifer Anistonové. V důsledku úspěchu této počáteční spolupráce Pitt rovněž pracoval se Silvií Damianiovou na společném návrhu páru svatebních prstýnků. Anistonová byla první osobou, která nosila oba prsteny, které jsou nyní k dispozici ve vybraných klenotnictvích. Tento proces návrhářské spolupráce dovedl Pitta k vnímavosti pro styl Damiani, a proto bude nyní navrhovat exklusivní kolekce šperků pro firmu Damiani.

"Je to jak osobní potěšení, tak i profesionální privilegium mít příležitost spolupracovat s takovými vynikajícími talenty jako je Brad Pitt a Jennifer Anistonová. Pitt má jedinečný smysl pro osobní styl a v kombinaci s jeho vášní pro design a architekturu poskytne jedinečné perspektivy kolekci, kterou pro nás bude navrhovat.
Anistonová je ztělesněním vybraného stylu a její smysl pro estetiku poslouží jak k doplnění, tak i zdokonalení image značky Damiani na mezinárodní bázi. Tato spoluprá ce je mimořádně vzrušující a stimulující jak pro mou
společnost, tak i pro mne osobně," konstatovala Silvia Damiani, viceprezidentka společnosti.

Damiani je jedním z předních světových výrobců šperků. Za uplynulých 75 let si italská klenotnická firma vybudovala mezinárodní pověst pro vynikající kvalitu, bezkonkurenční řemeslnou dokonalost a novátorský design, jak o tom svědčí nepřekonaný rekord 18 mezinárodních diamantových cen.
Od svého založení Damiani provozuje návrhářské studio, které využívá talent a profesionální schopnosti nejlepších a nejuznávanějších klenotnických umělců, návrhářů a tvůrců. V souladu s touto tradicí se Damiani spojil s Bradem Pittem, který navrhne exkluzivní kolekci šperků. Kromě toho se Jennifer Anistonová objeví v mezinárodní reklamní kampani pro tuto společnost, která bude probíhat v řadě zemí na světě, s výjimkou Severní Ameriky.

Další detaily o společnosti Damiani naleznete na adrese: http://www.damiani.it

Snubní prsteny, které navrhl Brad společně s firmou Damiani

Šperk, který navrhl také Brad společně s firmou Damiani

zdroj: Damiani

Doporučujeme

Články odjinud