Brad Pitt utratil půl milionu dolarů za luxusní nábytek

Brad Pitt utratil půl milionu dolarů za luxusní nábytek

Brad Pitt (43), který je velkým milovníkem a znalcem umění, se vypravil na veletrh luxusního nábytku od předních světových designerů ve švýcarské Basileji. Pořídil tam s očima na vrch hlavy unikátní kousky nábytku za půl milionu dolarů na svůj zámek Miraval na Francouzské riviéře, kam se nedávno i s celou rodinou přestěhoval.

Jak tisku prozradil jeden z návštěvníků veletrhu, Brad byl z vystaveného nábytku, od kterého existuje vždy jen několik kusů, úplně unesen. "Choval se jako malé dítě v obchodě s cukrovinkami. Pobíhal od jednoho kousku ke druhému a zapisoval si, o co by měl zájem. Šlo o čas, protože mu vybraný nábytek mohl někdo koupit před nosem," uvedl návštěvník s tím, že nakonec přeci jen udělal nákup, s kterým byl velice spokojen.

Vybral si totiž jídelní stůl z bílého mramoru pro deset lidí za 293 tisíc dolarů, dvě bronzová křesla za 25 tisíc dolarů, dvě křesla z kůže a tropického dřeva za blíže nespecifikovanou cenu a unikátní koberec z hliníkových vláken za 175 dolarů za metr čtvereční.

Doporučujeme

Články odjinud