Bramboráky na 5 způsobů: Se sýrem, játry, slaninou i nasladko

Dasa63
18. července • 12:28

Moje prabába dělala bramborák jen z brambor (s bramborovou polévkou případně gulášovou nebo držťkovou), moje babička dělala bramborák jen z brambor, moje máma taky a já to měnit nebudu :-) zelné placky jsou zelné placky, bramborák je z brambor a omeleta s játry je z vajec. když chci k masu přílohu, tak to určitě nebude těžký bramborák, ale něco lehčího, stravitelnějšího, maso samo o sobě zaměstná trávící trakt na 3 hodiny minimálně. Nemám celý den jen na jídlo a siestu :-D

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud