Bramborové rösti: Jednoduchá a elegantní varianta bramboráků

14. 10. 2020
Bramborové rösti: Jednoduchá a elegantní varianta bramboráků
Originální recept z levných surovin, který potřebuje jen trochu péče a trpělivosti. Výsledek určitě stojí za to, připravíte neokoukanou a vydatnou přílohu ke spoustě různých jídel. Postup najdete na videu blogerky Koko na konci článku.

Ingredience

Velká brambora typu C
¼ lžičky bramborového škrobu
 Sůl
 Pořádná lžíce sádla 

Postup

Bramboru oloupejte a nastrouhejte na struhadle nahrubo. Dbejte na to, aby se jednalo o bramboru typu C. Vymačkejte přebytečnou vodu, přidejte škrob a osolte. Promíchejte a smažte na sádle na nerezové nebo nepřilnavé pánvi, výběr je na vás. Pokud chcete základní recept obměnit, přidejte navíc třeba nakrájenou slaninu a rozmarýn. Celý postup najdete na videu: 

Témata článku:   

Komentáře

Přečtěte si také

Horoskopy

Vaše kondice je výborná, a proto byste se měli zaměřit na sportovní vyžití. Nemusíte se ničit někde v posilovně. Postačí rychlá chůze či túra. Klidně do svých plánů zahrňte rodinu i…

Nejčtenější články

Doporučujeme