Komentáře k článku zpět na článek

Elynor 17. 12. 2018 | 08:31

Bramborový salát je další takové jídlo, co neudělá nikdo stejně, podobně jako třeba svíčkovou - sto rodin, sto receptů, a každý přísahá, že ten jeho je nejlepší. Bohužel ani v restauraci není záruka, že bramborový salát se bude podobat tomu, co za bramborový salát já považuji, takže si ho dávám, jen když se zrovna nebojím experimentu. A kolikrát jsem byla i příjemně překvapena. Dneska se už se salátem neunavuju, v dobách, kdy to bylo aktuální, jsem dělala variantu brambory, mrkev, celer, petržel, toto vše vařené do měkka a nakrájené na malé kostičky. Pak kyselé okurky, spíš jen tak symbolicky jednu, dvě, nějaký druh měkkého salámu, taky spíš jen tak symbolicky, majonéza, zamíchat, osolit, opepřit - jemně, do mísy, do lednice, uležet, sníst. Pokusy nahradit klasickou majonézu tatarkou, jogurtem, hořčicí nebo něčím podobným se neukázaly jako přínosné. Cibule a jablko už mi přijde navíc, natož třeba to avokádo... ale pro mě za mě, ať si tam každej dá co libo dle vkusu toho kterého soudruha

monada 19. 12. 2016 | 20:39

My se držíme našeho osvědčeného bramborového salátu já připravím indegrience manžel míchá a dochucuje . Brambory vajíčko na tvrdo ,šunka petržel , mrkev celer uvařené , kys,. okurky ,cibule jak syrová tak jemně osmažená hořčice sůl a tatarská omáčka . Vše v daných poměrech.Uleží a je to papu.

Přečtěte si také

Horoskopy

Vcházíte do zimního měsíce, který vám přinese rozum v hrsti a inspiraci. Na pracovním poli sklidíte…

Nejčtenější články

Doporučujeme