Brazilské prostitutky hromadně navštěvují kurzy angličtiny. Kvůli fotbalovému šampionátu | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Brazilské prostitutky hromadně navštěvují kurzy angličtiny. Kvůli fotbalovému šampionátu

Příští rok bude hostitelem Světového poháru ve fotbale Brazílie. Tamní prostitutky se těší na příval turistů, mezi nimiž najdou řadu dobře platících klientů. Ovšem portugalština nepatří zrovna mezi světové jazyky a pouliční ukojitelky to dobře vědí. Také proto začaly hromadně navštěvovat kurzy angličtiny.

Jedním z učitelů, který nabízí kurzy pro sexuální profesionálky se zaměřením na vhodný slovník, je Igor Fuchs z Belo Horizonte. Jeho oslovila brazilská Asociace prostitutek, která nabízí lekce angličtiny zdarma.

„Učíme je základní obraty, ale také máme přímé předváděcí akce s erotickými pomůckami, aby se mohly naučit správná pojmenování částí těla, jak je používat a jak je nabízet,“ tvrdí Fuchs, jenž učí rovněž španělštinu a francouzštinu.

„Přicházíme do styku s gringos (bílými cizinci) denně na ulicích a na diskotékách. Chceme dívky vycvičit, aby jim mohly lépe sloužit,“ tvrdí prezidentka Asociace prostitutek Cida Vieiraová.

Z mnoha desítek tisíc žen vydělávajících si prodejem svého těla se do kurzů v Belo Horizonte zatím přihlásily pouhé tři stovky.

Angličtina se bude prostitutkám náramně hodit i v roce 2016, kdy Brazílie hostí letní olympijské hry.

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud