8
Fotogalerie

Brenda z Beverly Hills bojuje s rakovinou, oholila si hlavu

Herečka Shannen Doherty, kterou proslavila hlavní role Brendy v úspěšném seriálu Beverly Hills 902 10, si oholila hlavu. Důvodem byla rakovina, se kterou bojuje už od loňského roku.

V rámci léčby dochází herečka na chemoterapii, kvůli které jí začaly extrémně padat vlasy. Shannen se proto rozhodla svou tmavou hřívu ostříhat. U celé akce jí asistovaly kamarádky, které jí jsou velkou podporou. Seriálová Brenda fotografie ze stříhání zveřejnila na sociálních sítích.

Herečce rakovinu prsu objevili lékaři na jaře loňského roku. Doherty od té doby uvažuje o masektomii, což znamená, že by přišla o obě prsa. Jak ale sama řekla, jsou to jen prsa a mnohem raději bude naživu a šťastně zestárne.

Shannen Doherty se stala hvězdou v 90. Letech , kdy na televizní obrazovky vstoupil veleúspěšný seriál Beverly Hills 902 10, který přinášel příběhy ze života americké zlaté mládeže. Herečka později ještě dlouhodobě působila v seriálu Čarodějky, objevila se i ve volném pokračování BH 90210 s názvem 902 10: nová generace, a v řadě televizních filmů. Na stříbrném plátně ale nikdy nezaujala.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud