Brichta: Za párek a pivo hrát nebudu, jedu do Austrálie!

Brichta: Za párek a pivo hrát nebudu, jedu do Austrálie!

Až do ranního kuropění vytrvali kamarádi a kolegové rockera Aleše Brichty (51) v nonstopu Bum bar po nedávném křtu zpěvákova nového cédéčka. Pivo teklo proudem a dokud bylo v sudech alespoň trošku zlatavého moku, nikomu se nechtělo odejít.

O co radostněji bylo v "palírně", o to těžší bylo probuzení. "Měl jsem jít k zubaři, ale musel jsem se přeobjednat. Po takové oslavě by nebylo vhodné navštívit kohokoli, natož lékaře. Neprospělo by to ani chrupu, natož ošetřujícímu personálu," vysvětlil zpěvák.

Trvalo skoro rok, než nový titul spatřil světlo světa. Je komplet v angličtině a na český trh se dostane jen minimum alb. "Desku jsme natočili hlavně pro zahraničí. Český rockerský rybníček je skutečně vysychající a rádi bychom se chytli někde venku," prozradil Aleš.

A zpěvák i muzikanti si dali skutečně záležet. Cédéčko je parádní. "Když chceme uspět, a já doufám, že to vyjde, nemůžeme nabízet slátaniny. Už máme pár ohlasů z ciziny, například v Americe budou naše skladby hrát asi na osmi rádiích, a tak jsme zvědavi. Rozhodně se nechceme podbízet a hrát v nějakých klubech za pivo a párek," kategoricky řekl Aleš s tím, že se rýsuje první nabídka na vystoupení z Austrálie.

"Je to ještě tak trošku mlhavé. Měli bychom vyrazit s Petrem Jandou někdy začátkem příštího roku. Uvidíme," uzavřel Brichta.

ČTĚTE TAKÉ:
Boty dělají člověka!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud