Brillance Luminance - Oslňující novinka pro tmavé vlasy

Brillance Luminance - Oslňující novinka pro tmavé vlasy

Patříte mezi tmavovlásky a toužíte po módních a intenzivních barvách, které budou výrazné a zářivé i na vašich vlasech? Máme pro vás první intenzivní odstíny speciálně určené pro tmavé vlasy! Inovativní receptura barev Brillance Luminance umožňuje zesvětlení a obarvení přímo v jednom kroku aniž byste musely vlasy nejprve zesvětlovat.

S Brillance Luminance si můžete dopřát fascinující a oslnivý barevný výsledek ve 4 svůdných odstínech letošního podzimu. I tmavé vlasy mohou zazářit intenzivními barvami!

Barevný módní trend pro podzim 2006 diktuje červené, hnědé a fialové barvy. Proč si je nedopřát také při volbě barevného odstínu našich vlasů? Vybrat vhodný odstín a obarvit světlé vlasy většinou nebývá problém. Profesionálové ze Schwarzkopf&Henkel však myslí i na tmavovlásky.

Speciálně pro ně byla vyvinuta inovativní receptura barev Brillance Luminance, která vlasy zesvětlí a obarví jen v jednom snadném kroku, a to bez nutnosti předchozího zesvětlování vlasů. Tmavovlásky tak při současném módním trendu nemusí být smutné a i ony si mohou dopřát módní a výrazně zářivé odstíny. Nová řada Brillance Luminance umožňuje i tmavým vlasům krásně zazářit – v módních barvách, intenzivně a dlouhodobě. Závěrečná péče navíc vlasy dokonale vyživí, ochrání a dodá jim maximální lesk.

Brillance Luminance nabízejí tyto 4 svůdné odstíny: Žhavý červený (843) Vášnivě červený (846) Zářivě hnědý (855) Extrémně fialový (860) Nové barvy Brillance Luminance jsou k dispozici v maloobchodní síti za doporučenou cenu 119,90 korun.

zdroj: Henkel ČR

Doporučujeme

Články odjinud