Britney Spearsová touží po dítěti

Britney Spearsová touží po dítěti

Popová princezna Britney Spearsová šokovala své německé fanoušky prohlášením, že by se chtěla v dohledné době stát matkou. Jednadvacetiletá hvězda hudebního nebe je rozhodnutá obětovat kvůli dítěti i kariéru.

"Začala jsem skutečně snít o dítěti. Příští rok to s největší pravděpodobností ještě nestihnu, ale kdoví," řekla s úsměvem mladá zpěvačka.

Přestože by chtěla Britney tlačit kočárek co možná nejdříve, jako nejpozdější termín si stanovila osmadvacet let. "To je ale ten nejposlednější termín. Když budu mít do té doby už dvě děti, určitě se nebudu zlobit. Nechápu rodiče, kteří se pro dítě rozhodnou třeba až kolem pětatřiceti. Od kamarádek vím, že není příjemné v patnácti vycházet s padesátiletými rodiči. Je to pak utrpení pro obě strany. Věkový odstup je příliš velký, což způsobuje jen samé nedorozumění, hádky a různý pohled na svět," svěřila se zpěvačka, která chystá velký comeback.

Je ovšem otázka, jestli se najde včas ten pravý muž, jemuž by byla Spearsová ochotná porodit syna. "Kdybych mohla snít, tak jasně, že budu čekat na nádherného prince, který o mě zavadí v restauraci, krásně se na mě usměje a bude ruka v rukávu. To se mi ale kvůli známému obličeji nemůže stát. Chci si najít manžela jako obyčejná americká holka a nikoliv jako světoznámá, bohatá a úspěšná hvězda," dodala Britney s tím, že jestli se ten pravý najde, je nejen otázkou času, ale hlavně štěstí. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud