Bruce Willis by měl rád z dětí herce

Bruce Willis by měl rád z dětí herce

Hvězda Smrtonosné pasti Bruce Willis nepatří mezi ty herecké rodiče, kteří svým dětem zakazují kráčet v jejich uměleckých šlépějích. Naopak, považuje herectví za báječné povolání a rád se tak v budoucnosti bude s vlastními dětmi ve filmech objevovat. Pokud budou děti herecky následovat spíše jejich matku Demi Moorovou, bude stejně nadšený a hrdý.

Pravou nohou už do světa showbyznysu vykročila nejstarší dcera Rumer, která se po boku svého slavného otce blýská v novém thrilleru Hostage.

"Tak se mi to líbí. Mám ji aspoň pořád na očích," pochvaloval si spolupráci s dcerou Bruce Willis.

Podle jeho slov nebude dlouho trvat a také mladší Scout a Tallulah se brzy objeví na plátnech kin. Přestože by z potomků měl hlavní hrdina Hartovy války rád slavné členy Hollywoodu, o protekci slyší jen nerad. Dokonce zdůrazňuje, že by svým dětem k herectví nikdy nepomáhal. Rumer se stejně jako jiní adepti zúčastnila konkurzu na roli a vyhrála ji poctivě.

"Pravidlo v naší rodině je takové, že děti mohou hrát ve filmech jak dlouho chtějí, pokud budou hrát se mnou nebo s matkou. Bylo to pro mě skutečně zábavné pracovat s mou nejstarší holčičkou. Tu roli vyhrála. Přišla na konkurz a získala si obdiv. Řekl jsem jí, že jsem pro to neudělal nic, ona tu roli skutečně vyhrála sama," chlubil se v britské televizní show GMTV Bruce Willis. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud