Bruce Willis se stane již počtvrté otcem

Bruce Willis se stane již počtvrté otcem

Emma Hemmingová (33), žena známého filmového drsňáka Bruce Willise (56) čeká první dítě. Willis má s bývalou ženou, Demi Moorovou, tři dcery: Rumer (23), Scout (20) a Tallulu (17).

Stane se tedy otcem již počtvrté, ale půjde o první dítě jeho současného manželství. S Demi se Bruce rozvedl po třináctiletém manželství v roce 2000. Jeden ze známých páru říká, že na Emmě je těhotenství již vidět. Nastávající otec přitom ještě nedávno tvrdil, že mu je vlastně jedno, zda bude mít další děti či nikoliv. Na čem prý hlavně záleží, je být s Emmou.

"Rád budu mít dalších tisíc dětí, nebo žádné. Je to jedno. S Emmou se prostě cítím skvěle," řekl herec v rozhovoru pro Life and Style. Dodal také, že setkání s Angličankou Emmou, bývalou modelkou spodního prádla, zcela změnilo jeho život.

"Jsem štastnejší, než kdykoliv dříve. Přišlo to po dlouhé době, kdy jsem byl osamělý, i když jsem se snažil přesvědčit sám sebe, že si život užívám.

Než jsem potkal Emmu, začínal jsem ztrácet naději, že bych mohl potkat ženu, s níž bych chtěl strávit zbytek života. Říkal jsem si, že pro někoho jako jsem já je opravdu těžké najít si ženu, která nemá postranní úmysly a chce se mnou být jen proto, že mě miluje," přiznal Willis. Dítě, jehož pohlaví rodiče tají, by se mělo narodit počátkem příštího roku.



STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!

Doporučujeme

Články odjinud