Bruce Willis zastrašuje ctitele dcer

Bruce Willis zastrašuje ctitele dcer

Akčním hrdinou není zbůhdarma. To, co se Bruce Willis (51) naučil na placu při natáčení série Smrtonosná past, totiž uplatňuje i v reálném životě. Na jeho drsné způsoby, jež mu pomohly zatočit s teroristy, spiklenci i dalšími padouchy, nyní doplácejí mladí mužové, kteří mají tolik opovážlivosti, aby pozvali na rande některou z jeho dcer.

S tím, že mezi jejich ctitele vnáší pocity strachu a děsí je až k smrti, se nijak netají. Naopak se svým počínáním veřejně chlubí. Internetovému portálu Femalefirst.co.uk se svěřil, že každého nápadníka předem důrazně varuje před jakýmikoli postranními úmysly. „Zle se na něj podívám a řeknu: Chci, abys ji vrátil ve stejném stavu, v jakém opouštěla domov,“ uvedl Bruce. Když se mu zdá, že ho mládenec nebere dostateční vážně, připojuje: „Přišlo by mi skutečně líto, kdybych tě musel zabít!“

Zda se jeho taktika osvědčuje, není nic známo. Ostatně, nezapůsobila příliš ani na jeho exmanželku Demi Mooreovou, která mu nejen byla nevěrná, ale nakonec se s ním rozvedla a znovu se vdala. Pokud jsou všechny tři dcery – Rumer (17), Scout LaRue (14) a Tallulah Belle (12) – po mamince, zřejmě se otce s image drsňáka nezaleknou. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud