Brzobohatý přiznal: Rád se převlékám za ženy! Jací slavní mají stejnou zálibu?

6 komentářů

Mirek
27. května • 0:14

No mě to normální nepřijde, je to úchylka

Majda
24. května • 9:42

Jde spíš o to, že se převléká za ženu v intimních chvílích a chce, aby partnerka byla muž. Každopádně si myslím, že je rád, že je to venku a možná i to je důvod, proč se informace vůbec objevila. Třeba už to nemohl vydržet...a TK v tom prsty vůbec nemá. Mám kamaráda - ženatého, 2 děti, který to má stejně. Jeho manželka to "toleruje" tak, že má bokem normálního milence, aby nerozbila rodinu a doma to prostě jednou za čas přetrpí. :zelenac:

afrodite
23. května • 22:20

a co chcete v dnesni dobe proboha resit?

Elynor
23. května • 19:13

Stačí se podívat do minulosti, co běžně nosili muži v dobách baroka, rokoka, renesance... ostatně již staří Římané nosili tógy, a Egypťané taky měli sukýnky. Mě chlap v sukni nepohoršuje. Ať si nosí každý to, co je mu pohodlné a příjemné, je to jeho věc a jiných lidí zbytečná starost. Dokud nechodí nahatý a nebudí tak veřejné pohoršení, což je ostatně taky běžné u některých přírodních národů žijících v teplých krajinách, že to s oblečením nepřehánějí a taky žijou. ]:-D

batoh
23. května • 14:12

Přesně tak, ženské více méně chodí jako chlapy oblečené, žádná ženskost už pomalu neexistuje. Zezadu se nepozná jestli před vámi jede chlap nebo žena. Ženské jsou tetované,chodí jen v gatích a bundách + velká saka a vystřihané vlasy na ježka. Prostě hnus.Žádné hezké šaty,sukně halenky,kostímky atd. Zato o 106 vyvalují k.oz.y ven a rozparky až k pipce na mejdanech. Pak se divějí ze znásilnění, vždyť ty chlapy k tomu vybízejí, kvůli sobě ty kozy neodhalují. Lákají samce.

JirkaV
23. května • 13:15

Ženy se oblékají jako chlapi už desetiletí a nikdo to neřeší, když je to obráceně, tak je z toho velké téma. Proč?

Doporučujeme

Články odjinud