Bučková chce zase zhubnout, cvičí s Noidem a zkrátila si vlasy!

Bučková chce zase zhubnout, cvičí s Noidem a zkrátila si vlasy!

Už tak vychrtlá Eliška Bučková (21) se přiznala, že chce do léta ještě nějaké to kilo shodit. Proč? Česká Miss 2008 by totiž prý měla ráda do plavek dokonalou postavu.

Navíc si i zkrátila vlasy, protože nemá čas je udržovat.

"Je pravda, že pomalu začínám hubnout do plavek, ale ještě jsem pro to nic neudělala. Zatím nad tím jenom přemýšlím. Jak to udělám, ještě nevím, ale určitě budu chodit do fitness centra. Dostala jsem tam totiž nedávno poukázku, tak toho chci využít," svěřila se modelka.

Eliška sice nedávno zkoušela cvičit se svým přítelem, muzikantem Vaškem Noidem Bártou, zumbu, ta ji prý ale moc neuchvátila.

"Mnohem víc mi vyhovuje, když jedu sama podle sebe. Nejraději běhám na páse," přiznala se.

Kromě toho, že chce zhubnout, přistoupila Eliška i k dalšímu zkrášlovacímu kroku. Nechala si zkrátit vlasy.

"Dlouhé byly strašně náročné na úpravu a teď je všechno hodně hektické a já nestíhám. Tak jsem si je nechala zkrátit. Prodloužit to jde vždycky," obhajuje své rozhodnutí.

Na začátku roku, ještě než vypukly nepokoje v Egyptě, tam modelka s muzikantem Noidem zavítala. Pokud prý bude čas, ráda by v létě vyrazila někam znovu. Raději ale nic neplánuje.

"Moc bychom se chtěli ještě někam podívat, ale pracovně nám to teď nějak nevychází. Takže uvidíme. Samozřejmě, když bude chvilka volna, určitě pojedeme," tvrdí odhodlaně.

Doporučujeme

Články odjinud