5
Fotogalerie

Bučková vrací Noidovi schůzky s Bílou: Odhalená se nafotila v posteli s cizím chlapem!

Modelka Eliška Bučková umí svého Noida pořádně provokovat. Zatímco on zkouší nový muzikál se svojí bývalou manželkou Lucií Bílou a média to Elišce dávají pořádně sežrat, modelka se nechala nafotit jen v kalhotkách a tričku s mladým fešákem v posteli.

Noid nyní zkouší Aidu a fotografie, kde se objímají s Bílou, viděl snad každý. Bučková teď vrací svému drahému úder. Nafotila kampaň na zdravotní polštářky a matrace s pořádným fešákem, jedním z nejznámějších českých modelů Jakubem Saksou. A mají se k sobě možná více než je zdrávo.

Společně se válí v posteli, rozhořela se polštářová bitva, jeden hladí druhého a navzájem se krmí. "Asi to Vaška trošku zvedne ze židle. Oba jsme hodně žárliví. Ale je to práce. Já dělám modeling, Vašek zpívá. Oba jsme profesionálové a tak to je, " rýpla si Eliška Bučková.

A co na fešáka, se kterým nafotila sexy snímky říká. "Jakub je fakt hezkej kluk a během focení byla zábava. Ale v mém srdci je jenom jeden chlap," dodala Bučková, kterou Noid před dvěma týdny požádal o ruku a věnoval ji luxusní zásnubní prsten s briliantem. Bude podle tradice svatba do roka a do dne?

FOTO: Medical Comfort

ČTĚTE TAKÉ:
Alice Bendová: O rozvodu jsem dětem řekla v autě. To je totiž to jediné místo, kde mě poslouchají

ČTĚTE TAKÉ:
Nejžhavější filmové scény: Podívejte se na sexy svůdnice

Doporučujeme

Články odjinud