5
Fotogalerie

Budějce nad Vltavou

Benefiční koncert pro jihočeskou metropoli České Budějovice - Pro psychickou a morální podporu postižených občanů vznikla spolupráce města České Budějovice s Uměleckou agenturou Lucie a se společností POP koncert, kteří se společně rozhodli uskutečnit benefiční koncert.

Budějce nad Vltavou
Benefiční koncert pro jihočeskou metropoli České Budějovice

Jak všichni dobře víme, povodeň, která zasáhla velkou část České republiky, napáchala škody, jejíž následky jsou nedozírné. Lidé z mnoha českých měst a jejich okolí včetně Prahy se vracejí do svých poškozených a v některých případech zcela zničených domů a bytů. Začíná psychický tlak na občany, se kterým se ne každý dokáže vyrovnat
Proto se město České Budějovice rozhodlo těmto lidem pomoci.

Pro psychickou a morální podporu postižených občanů vznikla spolupráce města České Budějovice s Uměleckou agenturou Lucie a se společností POP koncert, kteří se společně rozhodli uskutečnit benefiční koncert. Koncertu se zúčastní přední čeští a zahraniční interpreti a skupiny. Cílem koncertu je zajistit finanční podporu formou dobrovolného vstupného a formou tel. linky, kde budou moci lidé přispívat. Výtěžek pak bude na konci koncertu oficiálně předán zástupci Magistrátu města. Všichni účinkující vystoupí bez nároku na honorář.

Koncert podpořili čeští i zahraniční interpreti a skupiny např. :

HOLKI, Michal DAVID, DAMIENS, Monika ABSOLÓNOVÁ,
Vašo PATEJDL, PANCHO, David KRAUS, READY KIRKEN, DIVOKEJ BILL, WALK CHOC ICE, ČESKÉ SRDCE
Moderátor : Václav VANĚČEK a spousta dalších

Termín : 19. září 2002
Místo : Náměstí České Budějovice
Čas: 18.00 - 22.30 hod.

Záštitu nad koncertem přijali primátor města České Budějovice pan Doc. RNDr. Miroslav Tetter, CSc. a jihočeský hejtman pan Ing. Jan Zahradník..

Telefonní linka kam můžou lidé od 1.9.2002 z celé republiky přispívat je :
0900-500 102, od 22.9. 2002 to bude 900 - 500 102, cena za minutu hovoru je 50,- Kč.

Reklamní partneři:







Doporučujeme

Články odjinud