Buďte okouzlující a inspirujte se novými účesy!

Buďte okouzlující a inspirujte se novými účesy!

Co je nového ve světě módy, pokud jde o barvy, tvary a styly účesů? Znáte módní ikony letošní sezony? A jak budou vypadat vlasové trendy zítřka?

To jsou otázky, na které zná odpověď světoznámý vlasový stylista Armin Morbach, který již počtvrté vytvořil kolekci modelových účesů LOOKS 2010. I pro letošní rok se tak zrodily čtyři módní styly zosobňující dokonalou souhru osobnosti, barvy a střihu.



Nezkrotné kadeře, ostře řezané sestřihy, vlasy svůdné nebo jednoduše sčesané – prim hraje vždy luxusní styling. Schwarzkopf LOOKS pro rok 2010 jsou impozantní a dráždivé, a přitom určené pro běžné nošení.

„Ženy si přejí vypadat velkolepě,“ komentuje vlasový expert Armin Morbach nejnovější trendy a dodává: „Nový klasicismus je vidět na všech přehlídkových molech od Milána po Paříž. Moderní žena je spíše femme fatale než rozcuchaná holka. Trend se stále více vzdaluje od neupraveného, laciného vzhledu k vznešenějším účesům světa půvabného okouzlení.“ Seznamte se s novými Schwarzkopf LOOKS 2010
 

Combback

Elegance osmdesátých let kombinovaná s účesy z let padesátých: Combback je spojením kouzla diskoték s kancelářskou elegancí. Přední místo zaujímá vzhled ženy podnikatelky se zvýrazněnými rameny - luxusní, energický a klidný. Sčesané vlasy jsou jedním z velkých témat roku 2010. Blond odstín, jaký nosí například Eva Padberg, propůjčuje účesu svěží dotek osmdesátých let. Ale i v kombinaci s ostatními barvami vlasů je tento styl výrazně modernější, než byste řekli. Přísně vyčesané a dopředu stočené měkké vlny vypadají jako kombinace sexy stylu sčesaných účesů a chladného vzhledu New Wave. „Je to účes pro silné ženy, které reagují na trendy“, říká Armin Morbach. „Nejdůležitějšími pomůckami jsou natáčky a lak se silnou fixací.“
 

Bloom Intense:

Bloom Intense je romantický, nevinný, ale také tajnůstkářský styl, který perfektně zosobňuje Jennifer Lopez a Megan Fox. Síla sedmdesátých let splývá s květinovými ornamenty. Dospělá Lolita se vrací s krátkým, nevinným, ale stále sexy květinovým vzhledem nebo v dlouhém splývavém rouchu. Její vlasy jsou jemně vrstvené, splývají přes ramena, v délkách od střední po dlouhou. Spektrum barev obsahuje odstíny od světlé po tmavě hnědou s občasnými odlesky, které dodávají přírodním odstínům ještě živější vzhled. Nesmrtelný styl sedmdesátých let je přetvořen moderním způsobem a kadeře dostávají zcela nový rozměr. Plně rámují obličej a bohatě a nespoutaně padají přes ramena. V kratší verzi jsou vlasy natupírované a rozčesané. Ve spojení s kouřovým líčením očí a nenápadným make-upem tak vzniká velkoměstský mladistvý vzhled s přídechem nekonvenčnosti.
 

Eastbeat:

Eastbeat představuje mladý, nezávislý vzhled ulice, rockerský a zároveň trochu rebelský. Je to tep sedmdesátých let - vzhled mladých Beatles. Ať žijí krátké střihy! Avantgardní sestřihy v novém stylu jsou méně upravené, ale zato ostře řezané. Účes s dlouhou ofinou vypadá nejlépe v tmavě hnědé a černé barvě. „Nezbytné pomůcky pro vytvoření tohoto účesu jsou fén, kulatý kartáč a sprej pro zvýšení lesku,“ říká Armin Morbach. „Jemnými přechody v týlu působí tento styl méně formálně a puntičkářsky než v dřívějších verzích.“ Obměnou je účes s roztřepeným vzhledem.
 

Hollyred:

Ať žije kouzlo půvabu! Červená jakožto signální barva spojila síly s vodovou ondulací dvacátých let, a dala tak vzniknout úžasné kombinaci. Okouzlující vlny, velmi objemné, zářivé a tajemné – to je vzhled à la Hollywood. Dlouhé vlasy bez ofiny se v syté červeni rozlévají přes ramena v bohatých zářivých vlnách. Jedna strana je přísně vyčesána za ucho. Volnější verze podpořená make-upem ve stylu nahého líčení ukazuje romantičtější, jemnou stránku stylu Hollyred.




ČTĚTE TAKÉ:
Víme jak vyzrát na vrásky!

Doporučujeme

Články odjinud