Buďte zodpovědná za své orgasmy: Poznejte se a předejte své objevy partnerovi | Foto: iStock

Foto: iStock

Buďte zodpovědná za své orgasmy: Poznejte se a předejte své objevy partnerovi

Nechávat veškerou zodpovědnost za vlastní orgasmy na partnerovi a myslet si, že to bude fungovat, není zrovna ideální nápad. Jestli chcete prožívat opravdu kvalitní milování s bouřlivým vyvrcholením, převezměte otěže také do svých rukou!

Mluvte otevřeně

Základem kvalitního sexuálního života je komunikace. Pro mnohé lidi není snadné o tak intimních věcech mluvit otevřeně, zkuste to ale po malých krůčcích a postupně se zbavíte ostychu. Říct partnerovi, co se vám v posteli líbí, je nejrychlejší cestou k tomu, abyste vaše milostné hrátky co nejvíc vylepšila k vašemu prospěchu. A pozor, nezapomeňte se ozvat i ve chvíli, kdy vám něco není příjemné nebo to s vámi nic nedělá! Je zbytečné partnerovi lhát, uškodíte tím akorát tak sama sobě. Řada mužů bude šťastná, když vás dokáže přivést k vyvrcholení. 

Jak prožívat intenzivnější orgasmy? Podívejte se na video:

Pokračování 2 / 5

Pomozte mu

Co si budeme nalhávat, partner má jen dvě ruce a často je větší část fyzické námahy přece jen spíš na něm nebo je pro něj při některých polohách obtížnější obsáhnout všechna místa, která vás dovedou k vrcholu. Proč tedy trochu nepomoct jemu a hlavně sobě? Například při poloze zezadu se můžete zapojit i vy a dráždit si rukou klitoris, což platí i při jiných polohách. Stejně tak můžete vzít do hry třeba vibrátor, pokud máte pocit, že tak snadněji dosáhnete orgasmu.

Pokračování 3 / 5

Nehrajte to

Předstírání orgasmu je největší hloupost, které se můžete dopustit, a přesto to velká část nás žen příležitostně dělá, třeba jen proto, aby potěšila partnera. Je to však kontraproduktivní, protože partner pravděpodobně nabude mylného dojmu, že dělá všechno správně, a do budoucna se bude držet stejných kroků, což pro vás bude znamenat další předstírání. A čím déle to bude trvat, tím těžší bude mu vysvětlit, že takhle vám to nevyhovuje a že jste to celou dobu vlastně hrála. Vsaďte proto na upřímnost a dejte najevo, co se vám líbí, případně partnera naveďte na správnou cestu. Pokud cítíte, že se z nějakého důvodu, jako je například únava nebo alkohol, orgasmus prostě nedostaví, nebojte se to přiznat. Posvícení nemusí být každý den, to se prostě stává.

Pokračování 4 / 5

Objevte sama sebe

Dokud sama nepoznáte svoje tělo a to, co se mu líbí, těžko budete schopná to sdělit partnerovi. Nebojte se tedy ve chvílích, kdy jste sama, svoje tělo a intimní místa zkoumat a laskat, abyste objevila, co vás nejvíc vzrušuje a dostává do varu. Využijte erotické hračky, které vám v hledání a objevování pomohou. Poté můžete partnerovi v rámci předehry předvést, co jste se o sobě naučila a jak se do hry může zapojit i on.

Pokračování 5 / 5

Vzhůru do světa fantazie

V oblasti sexu často funguje fantazie a tajné erotické představy, které nás dokážou opravdu rozpálit. Proč je ale mít jen ve své hlavě, když by vám mohly být k užitku i v realitě? Pokud jsou jen trochu proveditelné, svěřte je partnerovi a vyzkoušejte je naživo! Vzrušení pak bude o to větší a tím pádem bude i snadnější cesta k vašemu orgasmu.

Doporučujeme

Články odjinud