Kim Kardashian Zdroj: Profimedia.cz

Kim Kardashian Zdroj: Profimedia.cz

Reese Witherspoon Zdroj: Profimedia.cz
Gwen Stefani Zdroj: Profimedia.cz
Gigi Hadid Zdroj: Profimedia.cz
Lily Collins Zdroj: Profimedia.cz
15
Fotogalerie

BUNDY A KABÁTY: Jaké jsou hity letošního jara? Inspirujte se u hollywoodských krásek!

Pomalu se otepluje a přišel čas oprášit, nebo dokoupit jarní kabátky a bundy. Máme pro vás připravený seznam kousků, které budou letos maximálně populární. Hollywoodské celebrity o tom vědí své!

  • Klasický trenchcoat

Není nad prověřenou klasiku! Tento druh pláště sluší každé postavě a bude si zaručeně rozumět i se zbytkem vaší skříně. Ne nadarmo klasický trenchcoat patří mezi základní stavební kameny šatníku. Legendární modely jsou dvouřadé, ke kolenům a v béžových odstínech. Dnes už ale trenchcoaty najdete ve všech barevných provedeních a velké oblibě se těší kousky zkrácené. V posledních letech se také vyrábějí odvážnější verze z velmi tenkých látek a v délce až ke kotníkům.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Parka Pohodlný kabát, který vás dokáže perfektně ochránit před proměnlivým jarním počasím, protože se většinou vyrábí z voděodolných látek. Nejčastěji se s parkou setkáte v khaki barvě, protože původně se jednalo o kabát vojenský. Kombinujte jak se slim džínami, tak i s jemnými ženskými šaty.

Oversized kabát Jedná se o kabát, který vypadá, jako by byl o jednu nebo dvě velikosti větší. Tento střih se nemusí líbit všem, a určitě to chce trochu praxe, aby celý outfit vypadal harmonicky. Doporučujeme vyvážit objemnější vrchní část oděvu například skinny džínami. Větší objem můžou mít také pouze některé detaily – zvětšené kapsy, klopy.

  • Kožený křivák

Křivák je tak oblíbený a nepostradatelný díky tomu, že se hodí absolutně ke všemu. Opravdu! Pro zarputilé odpůrkyně pravé kůže je na trhu mnoho bund z kvalitní kůže umělé. A komu připadá černá barva moc tvrdá, může vyzkoušet jemnější světle hnědou verzi, nebo rovnou sáhnout po svěžích pastelových odstínech.

Dáma.cz je na facebooku. Přidejte se k nám!

Doporučujeme

Články odjinud