Byla jsem na swingers party. Už nikdy nechci nic jiného!

Byla jsem na swingers party. Už nikdy nechci nic jiného!

Co se týče sexu, nebyla jsem nikdy žádná stydlivka. Začala jsem poměrně pozdě, a možná právě proto se mi to od začátku líbilo. Nikdy jsem se nebála experimentů. Ovšem teprve nedávno jsem poprvé okusila atmosféru swingers party. Naprosto mě to uchvátilo.

Byla jsem panna skoro až do devatenácti. Dneska je to asi celkem rarita, ale já měla odjakživa jasno v tom, co chci - nebo spíš, co nechci. Nechtěla jsem o to přijít jako jiné spolužačky v patnácti s někým z diskotéky, jen abych se mohla pochybně chlubit, že už to mám za sebou. Naopak jsem nakonec byla skoro hrdá, že jsem jiná než ostatní.

Je pravdou, že někdy v sedmnácti už bych se do toho i pustila, ale pro změnu nebylo s kým. Asi jsem byla moc vybíravá. Stalo se to až po nástupu na vysokou. Přišla jsem do velkoměsta, pro mě úplně nového světa. Seznamování bylo najednou úplně snadné. Můj první kluk byl o dva roky starší a poprvé jsme se pomilovali po měsíci chození. Nic jsem od toho nečekala - a ono to bylo super!

Byli jsme spolu nakonec rok. Byla jsem jeho druhá holka, on můj první - a tak jsme se toho od sebe moc nenaučili, spíš jsme teprve objevovali. Až s dalšími vztahy jsem poznávala, co všechno se dá v posteli zažít. Měla jsem štěstí na několik vynalézavých partnerů, kteří rádi experimentovali.

Sex mě opravdu bavil a stále jsem ráda zkoušela nové věci. Vždycky, když už jsem si myslela, že znám víceméně všechno, objevilo se něco, co bylo pro mě novinkou. Některé věci se mi hned zalíbily, jiné jsem vyzkoušela a řekla si, že to není pro mě.

I v posteli nápady jednoho dne dojdou

Nějakou dobu jsem byla zase sama, potřebovala jsem si od všeho odpočinout. Pak mi do cesty vstoupil Pavel, můj současný partner. Setkali jsme se úplnou náhodou, i když náhody podle mě neexistují, protože s nikým jsem si ještě tak nerozuměla. Jak povahově, tak i v sexu. Od prvního dne jsem měla pocit, jako když jsme se pro sebe narodili. Hned jsme věděli, co má druhý rád, čím ho nejvíc dostaneme, prvního půl roku jsme snad ani nevylezli z postele.

Navzájem jsme se trumfovali, kdo přijde se zajímavější praktikou, pořád jsme něco vymýšleli. Jenže nakonec to stejně muselo přijít. Zhruba po třech letech jsme zjistili, že už jsme zkusili snad všechno, co se ve dvou zkusit dalo. A protože oba jsme sexuálně náruživí, nastala otázka, co dál.

Jednou večer jsme leželi po milování v posteli, objímali se a povídali si. A Pavel najednou řekl: "Už jsi někdy přemýšlela, že bys to dělala třeba s holkou? Nebo ve třech? " Prudce jsem se posadila. Jako kdyby mi četl myšlenky!

"Popravdě - snad se neurazíš - napadlo mě to. Ne že bych ti chtěla být nevěrná, to vůbec, ale je to taková moje erotická fantazie. Že to dělám s jiným chlapem a ty se na to díváš ," prozradila jsem mu po chvíli váhání. Pavel chvíli mlčel a pak nadhodil: "No a co kdybychom tedy zkusili zas něco nového a zašli se podívat na swingers party?"

Návštěva swingers klubu předčila naše představy

Nějakou dobu jsem nevěděla, jak na to reagovat, přemílala jsem si v hlavě, co to znamená. A čím víc jsem o tom přemýšlela, tím víc mě to lákalo! Ještě ten večer jsme projeli na internetu, co se dalo. Nakonec jsme se rozhodli zkusit jeden ze swingers klubů, na které jsme narazili.

Vypravili jsme se tam hned příští víkend, oba natěšení, ale také hodně nervózní. Nevěděli jsme, co od toho čekat. A hlavně od sebe. Ujistili jsme se, že oba máme právo veta, a že může kdokoli cokoli ukončit. První večer jsme se chtěli jen rozkoukávat, abychom věděli, oč jde. Ale atmosféra nás brzy pohltila. Kromě nás bylo v klubu na swingers party dalších asi dvacet lidí a až na pár výjimek to byli moc příjemní, sympatičtí lidé, kteří nás i fyzicky přitahovali.

Obzvlášť s jednou dvojicí jsme si padli do oka. Když z nich vylezlo, že jsou tam, stejně jako my, poprvé, začali jsme společně trochu popíjet - a nakonec jsme skončili společně v jedné z ložnic. Nebudu zabíhat do detailů, ale to bylo tedy něco. Postupně jsme se všichni různě proházeli, někdy probíhalo i něco současně a já byla okouzlená. Domů jsme odcházeli v půl páté ráno v naprosté euforii. Pak jsme nemohli vůbec usnout, až do svítání jsme si svěřovali své dojmy.

Sex s jinými ano, ale jen ve swingers klubu

Byli jsme rádi, že se nenaplnily naše společné obavy - nedostavilo se žádné žárlení, naopak jsme si užívali pohled na druhého s někým jiným. Shodli jsme se, že jsme nikdy nic lepšího v sexu nezažili. Od té doby chodíme na swingers party pravidelně zhruba jednou za tři týdny.

Vyzkoušeli jsme postupně několik různých klubů, ale nakonec jsme se vrátili do toho, kde jsme byli poprvé. Připadá nám prostě nejlepší. A také se tam pravidelně setkáváme s dvojicí z prvního večera. Nějak nám to s nimi vždycky nejlíp sedne, i když jsme vyzkoušeli sex už s řadou dalších lidí. Jak dvojic, tak i samostatně. Někdy se dokonce rozdělíme a jsme každý úplně jinde.

Zmíněný pár už nám navrhl, jestli bychom se nechtěli scházet mimo klub jen privátně doma. Chvíli jsme to zvažovali, ale nakonec odmítli. Hlavně já. Měla jsem obavu, že takto vyhraněný "vztah" už by mohl být příliš důvěrný a žárlivost by nakonec mohla přijít ke slovu. To v prostředí klubu nehrozí a já nechci nic riskovat. Na to je pro mě vztah s Pavlem příliš cenný. Bez návštěvy swingers klubů už si ho ale popravdě nedovedu představit.

Darina, 27 let

Doporučujeme

Články odjinud