Byla jsem na swingers party. Už nikdy nechci nic jiného!

17 komentářů

Anonymizovaný
20. prosince • 9:16

Porucha nic víc

Elynor
27. června • 21:49

j66: ano, sex ve swingers klubu není podmínkou. Klub je místo setkávání. Lidi si tam můžou opravdu třeba jen povídat, dát si koupel, saunu, vířivku, poslouchat hudbu, zatančit si, podívat se na filmy pro dospělé (erotické, nebo lehčí porno, drsnější druhy těchto filmů se obvykle nepromítají, a opět to není povinné, dívat se), můžou odpočívat, relaxovat, třeba se i s někým pomazlit, objímat, hladit... na sex dojít může, ale nemusí. Podstatné je - dělám, jen co chci a co je mi příjemné, cokoli nechci, mohu odmítnout a nikdo mě nebude nutit a přemlouvat.

Elynor
27. června • 21:40

Kamar: ano, to bývalo - dlouho do tuzemských swingers klubů samotní muži neměli přístup. Zhruba před dvěma roky se to změnilo. Objevil se první klub, který zavedl večery, kam samotní muži nejen směli, ale byli přímo vítáni. A mělo to velký úspěch. Takže postupně podobné večery zavedly i ostatní kluby, kterých mimochodem v ČR zas tolik není, takže komunita swingerů je má obvykle vyzkoušené všechny a některé si oblíbí více... Nyní je minimálně jeden klub, kam samotní muži smějí prakticky stále - pokud dodržují pravidla a chovají se k dámám jako gentlemani. Tento klub má vysokou návštěvnost a dámy si to velice pochvalují, neboť si mohou mezi muži vybírat a mohou se nechat dle svého uvážení obdivovat a opečovávat i více muži za večer. Jestliže tam přijde pár a nemá zájem o muže navíc, stačí jednoduše říct ne. Když přijde samotná žena, může mít ctitelů, kolik si jen bude přát. Nebude-li si přát, taky stačí říct ne.

Kamar
26. června • 19:22

Elynor: "....právě manželé konzervativních žen tvoří významnou část, ne-li převážnou většinu návštěvníků swingers klubů :-) !S tím bych tak úplně nesouhlasila. O swingers party by mělo zájem 15x víc můžů než žen, takže vítány jsou páry, příp.samotné ženy. Sólo chlap tam asi většinou nemůže - aspoň tak jsem to četla. Manželé konzervativních žen asi budou muset spíš jít za lehkými holkami.
Ale divily byste se, existují i konzervativní muži, s nimiž ani nemůžete zkusit něco , co se vám v minulosti s někým jiným líbilo. Šokovalo by je to.

j66
24. června • 8:19

Já si sama za sebe nedovedu představit , jít do swingers . A to si myslím, že konzervativní v sexu nejsem. Asi bych byla schopná, někde někoho sympatického potkat (vinárna, restaurace) a mít jednorázový sex. Ale nedokážu si představit jít do swingers, kde je jasné o co jde . Vím, že Elynor tu psala , že sex při návštěvě není podmínkou, že možné se jen tak rozhlédnout a popovídat si. Určitě to neodsuzuji, dospělí lidé si můžou dělat co chtějí.

Anonymizovaný
3. srpna • 22:52

@j66: šel bych tam s tebou, zkusit se má vše

Anonymizovaný
27. září • 1:41

@Anonymizovaný: Reakce na 3 roky starý příspěvek, fakt borec. :D

j66
24. června • 8:07

Já myslím, že "konzervativní ženy v 50-ti už ani neš*kají" :-)) A možná by se divily, kdyby se dozvěděly, že ona je s ním sice spokojená ("já už to moc nemusím") ale a on s ní ne ("chce jen potmě a zezadu a abych byl rychle hotový"). To by bylo křiku, " dělám první poslední, vařím peru žehlím , myslela jsem, že v důchodu spolu v klidu dožijeme budeme mít koníčky, jen sami dva a on se mi takhle odvěčil , šel do bordelu" :-)) . Nejlepší bylo, když jsem někde četla, jak si paní stěžovala, že manžel tajně masturbuje u porna :-)) To už mi fakt zustává rozum stát. :-))

Anonymizovaný
12. května • 0:14

@j66: Blbost jako vrata, myslet si, ze holky v 50 nes*kaji .. samozrejme, je to individualni, ale statisticky je zrejme, ze o tuto vekovou skupinu je pro sex nejvetsi zajem. A pokud holka na to v tomhle veku ma jeste chut, ma ji vetsinou poradnou jsem tahle vekova skupina a muzu potvrdit a taky doporucit, stihla holka pres 50, kterou to bavi, je nejvic !

Elynor
23. června • 21:29

Na tomhle je zábavné, že právě manželé konzervativních žen tvoří významnou část, ne-li převážnou většinu návštěvníků swingers klubů :-) a ty manželky ani netuší, že "ten jejich" má takové zájmy. Takže jen houšť konzervativních žen - bude v klubu větší výběr pánů. Těším se.

Dasa63
23. června • 20:47

No fajn, když to někomu vyhovuje, ať souloží s fotbalovou jedenáctkou třeba. Mně stačí jeden konkrétní chlap - ten můj. Jsem konzervativní :-D

Elynor
21. června • 20:01

Pořád je to zajímavější než články o tom, jak se zbavit molů, jak se peče kuře, nebo jak vypadají nenalíčené celebrity. Nemyslím si, že by to mělo pohoršovat. Nic špatného na tom není. Slečna se prostě podělila o zážitky.

Mata69
21. června • 10:40

Třeba nás to mělo pobouřit....:-/

hekute
21. června • 9:50

kočina: Přesně jak píšeš...hmmm?!

kočina
20. června • 13:13

No a co my s tím? Slečna spokojená, její přítel spokojený.... a tak si žili šťastně až do smrti.

šiška
20. června • 10:36

Aťsi každý se svým tělem dělá co mu vyhovuje, je to jeho rozhodnutí, za mě tedy něco naprosto nepřijatelného!!! Ženě se má muž dvořit, namlouvat si ji, randit s ní, to je to nejkrásnější. Myslím, že na něco takového chodí ženy-nymfomanky a muži kterým už sex doma nestačí!

Eviicka
20. června • 0:28

Cituji: byla jsem panna skoro až do devatenácti. Dneska je to asi celkem rarita.Paní je 27 - nemyslím si, že by se za 10 let mládež zvrhla, docela mi vadí, jak díky několika případům z okolí, společnost podsouvá mladým, že je normální to dělat snad už v plenkách.
Přitom věk první průmerné soulože se u nás pořád ještě pohybuje kolem 18 let.

Doporučujeme

Články odjinud