Bylo to fajn, ale už musím jít

Většině z vás se již přihodila situace, že jste přišli do baru anebo na party, kde byla spousta pohledných a nezadaných mužů. Jakmile jste vstoupily do místnosti pár se jich po vás ohlédlo. Klasická situace z takzvaného namlouvání si samičky.

Bylo to fajn, ale už musím jít

Většině z vás se již přihodila situace, že jste přišli do baru anebo na party, kde byla spousta pohledných a nezadaných mužů. Jakmile jste vstoupily do místnosti pár se jich po vás ohlédlo. 
Klasická situace z takzvaného namlouvání si samičky. O co vlastně jde? Čtyři z pěti mužů vás chce dostat do postele. V tomto případě nejde o žádné navazování vztahů krátkodobých natož dlouhodobých. Zde se jedná o pouhé vybití vlastních sexuálních potřeb.
Jako žena máte tu výhodu, že když vejdete do nějakého zábavního podniku, vždycky se s vámi má potřebu někdo vyspat a také vám to dá zřetelně najevo.
Jak to poznáte? Je to hrozně jednoduché. Muži nejsou od přírody tak rafinovaní, tak jako vy ženy, což je jeden z důvodů, proč na nich poznáte, že vás chtějí dostat. Dlouhé, až vetřelé pohledy, u těch méně inteligentních hlasité komentování vaší vizáže. V těchto situacích hraje velkou roli alkohol, dovolí vám dělat věci, které by jste jinak nikdy nedělaly, protože by jste se za ně styděly. To samé je i u mužů, ze stydlivce, který by se vás bál zeptat i na to kolik je hodin se během chvíle stane sexuální loudil, který je stejně nakonec odmítnut a končí někde pod stolem v depresi.
Vy ženy ve své rafinovanosti občas zapomínáte na trochu pomalejší chápání mužů. Vaše náznaky se většinou setkávají s nepochopením. A jak známo, co dlouho trvá přestává být pro muže zajímavé. Tímto vám však nechce doporučovat, aby jste přišly k muži se slovy "Nechceš si to se mnou rozdat?". Tím by jste se, alespoň pro muže inteligentního, dostala na úroveň obyvatelky silnice E55 a přestala by jste pro něj být zajímavá.
Popsal bych to asi tak, že by jste mu dala dárek bez obalu. Ten obal, kterým jsou právě ty pohledy, úsměvy a lehké flirtováním. Když dostáváte dárek bez obalu, jste ochuzeni o to čekání co se pod tím obalem skrývá a dárek tím ztrácí svůj efekt.
Pamatujte si, že vy jste žena, která bude dobyta a vy jste ta jediná, na které záleží jestli se něco dít bude či ne!
Už máte odbytou konverzaci a líbání v šatně. Oba víte co se v následujících hodinách bude dít. Muž, který vychází na "lov ženy" má většinou volný byt, protože ví, že v tom vašem čeká manžel. Nasedáte do taxi, kde se líbáte a vášeň se stupňuje. Konverzace probíhá klasickými frázemi, kdy muž buď popisuje svůj velice zajímavý život plný dobrodružství nebo naopak ponurý život plný samoty a zrazení. Tyto projevy mají za docílit toho, aby se pro vás muž stal zajímavým nebo, aby vás ho bylo líto. Věřte, že je úmyslně vykonstruovaný rozhovor, a že nejste první ani poslední, které tento monolog vypráví. 
Taxi se zastaví, muž v tom lepším případě zaplatí. Teď přichází fáze, kdy se seznamujete s osobním prostředím vašeho nočního partnera, poslední šance pro vás odejít, poslední na to, aby jste si rozmyslela co to vlastně děláte. Dveře se zaklapnou a...... Muž se vždycky bude snažit se předvéci co nejvíce, jemu vlastně nejde o to, aby se uspokojil, ale aby si dokázal, že je ten nejlepší, což pro něj může znamenat několika hodinovou vášeň anebo sex netrvající déle než tři minuty. Toto bohužel nikdy neodhadnete.
Co se děje ráno? Pokud jste v tomto ohledu profesionálka, ráno se, jako obvykle probudíte první, sbalíte se a odejdete. To doporučuji. Nikdy nečekejte na to, co bude dělat muž. Vaření snídaní a ranní konverzace už začíná býti citová a tím by se vám mohlo stát, že se do něj nebo on do vás zamilujete. Takové vztahy většinou končí tak rychle, jak začaly. 
Rizika, která jsou s tím spojena. Je jich hodně. To hlavní je asi použití ochrany(pánské). Může se vám stát, že se do vás muž zamiluje, což znamená, nedávat telefonní čísla ani jiné kontaktní informace, doporučil bych uvádět jen křestní jméno. Vždycky někomu říci kam jdete, aby jste měla jištění, kdyby se z vašeho muže stal nějaký deviant. Chce to o něm získat hodně informací. Nezamilovávejte se! Zklamete se!
Pokud se do vás zamiluje muž a vy uděláte tu chybu, že mu dáte telefonní číslo, věřte, že hned za několik hodin po probuzení budete poslouchat, jak jste ho uchvátila a jak jste ta jediná na světě. Toho se nezbavíte dokud se s ním znovu nesejdete a i potom je problém se ho zbavit.
Položme si otázku je morální provádět tyto sexuální lovy? Ne! Ani v nejmenším, porušuje to všechna společenská pravidla, ale na druhou stranu pravidla jsou od toho, aby se porušovala. Druhá má otázka je, je to normální? Je! Jedná se totiž o naprosto přirozené uspokojení potřeb(vašich).
Může se stát, že vás tento druh života omrzí. Proč? Protože, ačkoliv máte spoustu mužů kolem sebe, pořád budete sama. I když vaše potřeby jsou uspokojeny v plném rozsahu, vaše srdce zůstane samo. Věřte, že je to daleko horší, když jste sama, než kdyby jste neměla dva měsíce sexuální styk. Pamatujte, že uspokojení tužeb srdečních je daleko důležitější.
Měla by to tedy být spíše občasné zpestření vašich radovánek, než-li pravidelné a cílené koncentrování. Důležité je, aby jste se nevracela do místnosti, kde jste akorát vy sama.

Autor:Jakub Ludvík

Doporučujeme

Články odjinud