Být kreativní je tak snadné!

Být kreativní je tak snadné!

Zvláště na jaře se snažíme oživit interiér bytu, domu nebo pracoviště svěže a optimisticky působícími dekoracemi a aranžmá.

Se spreji AEROSOL ART můžete snadno a doslova za pár minut vykouzlit z obyčejných předmětů denní potřeby půvabné pestrobarevné bytové doplňky – například originální vázu, přáníčka, ozdobný květináč, rámeček na obrázky, poličku na drobnosti apod. Práce s barvami je tak jednoduchá a zábavná, že se po prvních pokusech určitě pustíte do dalších proměn…

Řada hobby sprejů AEROSOL ART zahrnuje jednak širokou paletu odstínů, včetně zlatého, stříbrného a bronzového efektu, jednak mimořádně kvalitní čiré laky (barvy i laky se vyrábějí ve variantě lesk a mat). Všechny uvedené produkty mají velmi krátkou dobu schnutí (povrch je na dotyk suchý již za 15 minut), vynikající přilnavost, krycí schopnosti a dlouhodobou barevnou stálost, jsou odolné proti oděru, poškrábání i povětrnostním vlivům.

Lze aplikovat takřka na jakýkoliv povrch – na papír, dřevo, sklo, plasty, textil, beton či přírodní kámen, a to jak v interiéru, tak v exteriéru. V kombinaci s polystyrénovým základem Dupli Color je lze použít i na polystyrénové podklady. Spreje neobsahují škodlivé látky, ani CFC freony.

Díky své kvalitě a široké škále odstínů je řada hobby sprejů AEROSOL ART předurčena k využití jak laickou veřejností (a to i naprostými začátečníky), tak profesionály.

Balení 400 ml, vydatnost je 0,8 – 1,5 m² na 400 ml nádobu v závislosti na kvalitě povrchu a odstínu barvy. K dostání v síti prodejen Barvy – laky a v síti v hobbymarketů, doporučená prodejní cena je 119 Kč.

Zdroj: Botticelli

Doporučujeme

Články odjinud