Bývalá trosečnice má svou návrhářku

Bývalá trosečnice má svou návrhářku

Půvabná mladá dívka s dlouhými blond vlasy a milým úsměvem na tváři, která předvádí nádherné róby módní návrhářky Jiřiny Tauchmanové, to je Hana Mašlíková. Věrní fanoušci reality show však v této modelce poznávají i jednu z Trosečnic, velkou bojovnici, která v této originální reality show skončila na čtvrtém místě.

S Jiřinou Tauchmanovou spolupracovala Hanka už před účastí v soutěži a po návratu domů se rychle vrátila k práci modelky a tím i k této návrhářce.

Co Hance na ostrově nejvíce chybělo? „Samozřejmě mi chyběl přítel, jídlo a potom pořádné oblečení a hygiena. Jsem zvyklá být upravená, voňavá, na ostrově jsme všichni byli unavení, špinaví a měla jsem strašné modřiny,“ vypráví Hanka. Ty už se jí naštěstí zahojily a nic jí tedy nebrání v tom vzít si na sebe třeba kratičkou sukni a halenku s nabíranými rukávy od paní Tauchmanové. Dobře se Hanka cítila i v odvážném – a přitom klasickém – modelu svatebních šatů. Přiznala, že svatba je u ní téměř na spadnutí a že v těchto šatech by se ráda vdávala. „Šaty od návrhářek jsou obvykle překrásné na molu, ale v normálním životě si je nedokážu moc představit. U šatů Jiřiny Tauchmanové je to ale jiné a tyto jsou prostě úžasné, hned bych si je vzala na svoji svatbu.“ Spokojena s Hankou je i sama návrhářka. „Všechny modelky mají hezké postavy, to je jasné. Ale s Hankou se mi pracuje obzvlášť dobře – je velice živá a já mám ráda, když modelka dá do šatů něco ze sebe – stejně jako to dělám já, když je vytvářím. Z tohoto spojení teprve vyjdou šaty, které Vás osloví,“ komentuje spolupráci s Hankou Jiřina Tauchmanová.

zdroj: Conpro

Doporučujeme

Články odjinud