CAFE THERAPY - Nový víceúčelový společenský prostor v Praze

2 komentáře

Petr
11. prosince • 18:09

Dobrý den,
zajímalo by mě, jestli je to jen váš názor nebo nepovedená kritika?! Když jsem byl malý a hrál jsem si na písečku atp. vždy u mě byla maminka nebo tatínek, aby se mi náhodou něco nestalo, tudíž nevidím důvod proč si stěžovat na zastrčenost koutku, aneb jsem zde s dítětem, hlídám si jej, protože se stále nacházím v restauraci a nelze tudíž Cafe-Therapy brát jako jeden velký dětský koutek. Myslím, že místo pro hraní je velmi dobře odděleno od ostatní části (dřevěnou deskou) tudíž bych jej nebral jen jako průchod do kuchyně. Jak mají v CT zajistit aby v době oběda byli jen tři lidé (Vy, manželka, synek) v místnosti pro 40 osob? To přece není chyba CT...
Jsem častým návštěvníkem CT a chápu, že některé věci nejsou úplně dokonalé k pohodlí našich dětí, avšak chápu, že nejsem doma, ale stále v restauraci, proto se snažím respektovat její pravidla... Kdyby něco, přes ulici stojí MCdonald. ;)

Martin
17. září • 21:04

Dobrý den,Nevěřte prosím označení této restaurace jako "přátelské rodinám s dětmi". Našli jsme si někde, že je to v centru Prahy jedna z mála restaurací, kde se lze v pohodě najíst i s těmi nejmenšími, ale to je jen taková podlá past! Dětský koutek je nepochopitelně zastrčen úplně mimo dohled rodičů v zadním traktu restaurace. O nekuřáckém prostředí si můžete nechat jen zdát, neb "rodinný nekuřácký koutek" je průchodem ke kuchyni a od hlavního kuřáckého sálu jej dělí otevřené lítačky. Když jsem pár hodin poté přivoněl k synovo oblečení, tak jsem se málem pozvracel. Salónek je v dobu jídla většinou plný k prasknutí a vlastního slova neuslyšíte. Byli jsme opravdu hodně zklamaní a pokud Vám záleží na pohodě Vašich dětí, opravdu raději zvolte jiný podnik. Neberte to prosím jako nějakou mstu, jen jako projev zklamání a dobrou radu.

Doporučujeme

Články odjinud