Cameron Diaz: Nejraději na světě mám škvarky!

Cameron Diaz: Nejraději na světě mám škvarky!

Američanka Cameron Diaz radí Britkám na stránkách jejich národní edice magazínu Elle, jak nejlépe pálit kalorie. Stejně tak se přiznala, jaká je její nejoblíbenější laskomina na světě...

V prosincovém čísle se přiznává, že ona věří kombinaci několika pohybů. Nejraději z nich má přitom tanec a sex. Hodně milostného dovádění a blbnutí na parketu si dopřává i ve čtyřiceti letech. Protože nikdy neodolá vepřovým škvarkům.

Na otázku, jak nejrychleji spálit kalorie, Cameron pohotově v britském časopise Elle odpovídá: „Třicet minut tance a třicet minut sexu?“ A pak se sama zarazí a dodá: „Ha, ha, ha! Záleží na tom, jaký sex máte. Zkuste obojí! Dělejte obojí v jeden den, to vám radím já!“

S pohybem přitom Cameron prý nikdy problémy neměla. Hodně sportuje a je stále aktivní. Také proto si nemusí odpírat milované pochoutky, mezi něž patří škvarky.

„To je má nejoblíbenější laskomina na celém světě! Nevadí mi na tom ani chlupy, je mi to jedno, sním to! Je to má nejoblíbenější věc,“ přiznává dále v rozhovoru pro magazín hollywoodská blondýna.

Foto: Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Lucie Bílá: Jak prožívá plnoletost syna a jak se chystá na Vánoce

ČTĚTE TAKÉ:
Daniel Craig: Jídlo jsem v obchodech kradl, jen když jsem měl fakt hlad

Doporučujeme

Články odjinud