Cameron Diazová dře na svém pozadí

Cameron Diazová dře na svém pozadí

Od nedávné chvíle, kdy blonďatá herečka Cameron Diazová náhodně spatřila v zrcadle své povadlé pozadí, začala opět denně cvičit. Vybrala si zvláštní sestavu cviků na hýžďové svaly jimiž chce zpátky docílit betonové sedínky.

Hrdinka filmu Něco na té Mary je má jasnou představu: ráda by přibrala a měla velký ženský zadek. K tomuto snu jí však nepomáhají ani tučné pochoutky s extra porcí sýra, ani dřina v tělocvičně.

"Na mém dvaatřicetiletém těle jsou části, které potřebují procvičit trochu víc, než tomu bylo ještě před dvěma lety," povzdychla si Diazová. "Když se podívám do zrcadla, vidím svůj zadek svěšený až dolů ke kotníkům.

Celý svůj život přitom toužím být pevná, překypující žena, ten typ, kterému tvary trošičku vylézají z oblečení. Ale zdá se, že je jedno, kolik fazolových burritos s porcí sýra navíc sním. Jediná šance je tvrdě cvičit," tvrdí Cameron Diazová.

Vedle tučných pokrmů, dřiny na svém pozadí a randění s Justinem Timberlakem, se Cameron pilně věnuje natáčení filmů. Letos má políčeno na dva snímky. V roce 2007 by se měl objevit v kinech Shrek 3, v němž propůjčila svůj hlas princezně Fioně. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud