Carmen Electra: Chraňte si panenství

Carmen Electra: Chraňte si panenství

Panenství za největší skvost na světě pokládá někdejší kráska z Pobřežní hlídky Carmen Electra. Rozhodla se proto dodat kuráže náctiletým dívkám a přes média jim vzkazuje, aby nepodléhaly módním tlakům a chránily si své panenství, jak nejdéle to půjde.

"Člověk jen musí odolat přesvědčování svých vrstevníků a nepodlehnout, když se mu snaží namluvit, že není in, když ještě s nikým nespal. Je to naprostá hloupost. Sex nemá s dospělostí nic společného," míní Carmen Electra.

Dvaatřicetiletá herečka, která nedávno vydala společně se svým manželem, hudebníkem Davem Navarrem, knižního průvodce pro milence, na svůj první sexuální zážitek vzpomíná s nechutí.

"Kdybych tušila, že to bude tak strašné, počkala bych si na sex ještě mnohem, mnohem déle," tvrdí rodačka z amerického Ohia.

"Bylo mi šestnáct a stalo se to v Cincinnati na zadním sedadle v autě, jak je ve Spojených státech tradicí. Nebylo to rozhodně nic okouzlujícího. Před tím jsem samozřejmě nemohla tušit, že to bude taková hrůza. Ušetřila bych si ale rozhodně spoustu špatných myšlenek, kdybych si na sex ještě počkala," podotkla herečka, která své vlastní sexuální zkušenosti hodlá předat dnešním teenagerům.

"Musíme jim neustále opakovat, že jen sex z nich dospělé rozhodně neudělá. Když se holka vyspí s klukem, ráno to na ní stejně nikdo nijak nepozná. Tedy s tím rozdílem, že ztratí to nejcennější, svoje panenství," prohlásila Camen Electra, podle níž by si měla každá holka střežit své panenství jako oko v hlavě. "Nic se nestane, když o své panenství přijdete až po dvacítce," vzkazuje dívkám herečka. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud