Catherine Zeta Jones šetří na dárcích

Catherine Zeta Jones šetří na dárcích

Svoji zdrženlivost v utrácení nezapře oscarová herečka Catherine Zeta-Jonesová ani v souvislosti s Vánocemi. Přestože si na účet za své filmy v posledních letech připsala několik desítek miliónů dolarů, hodlá na vánočních dárcích co nejvíce ušetřit. Svým blízkým a rodině je proto letos vyrobí vlastnoručně. Několik lidí z jejího okolí tak pod stromečkem najde jejíma rukama upletené pončo.

Hvězda snímku Chicago na osobitých dárcích údajně pracuje v pauzách mezi natáčením snímku Legend of Zorro, které probíhá v těchto dnech v Mexiku.

„Z plánovaných pětatřiceti kousků má kompletně hotových už patnáct. Do Vánoc všechny rozhodně stihne, takže své přátele o radost nepřipraví," řekla uštěpačně hereččina kolegyně, která si přála zůstat v anonymitě.

Rukodělná dílka pětatřicetileté velšské rodačky jsou zdobena speciálním symbolem "Vyrobeno osobně CZJ" vyšitým z vnitřní strany ponča.

Ačkoliv se to přátelé Catherine zdráhají říct na plná ústa, herečka je svou lakotou vytáčí velice často. Nechápou například její lhostejnost k charitě. Proslulý je už případ, kdy na charitativním večírku přispěla do poklady "hloupými" pětadvaceti dolary.

Ušetřit se Catherine Zeta-Jonesová nesnaží jen na cizích, ale také na své rodině. A letos zřejmě i na rodině svého manžela. I jeho část se může těšit na její ponča. A to i přesto, že Douglas patří mezi nejbohatší hollywoodské herce a za film inkasuje dvacetimiliónové honoráře. "Dárky nechávám na manželce," tvrdí Michael Douglas. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud