Catherine Zeta-Jonesová není na zajíčky

Catherine Zeta-Jonesová není na zajíčky

Americká herečka Catherine Zeta-Jonesová (40), která žije deset let v manželství s Michaelem Douglasem (65), prozradila, že pro ni mladí muži nejsou přitažliví.

Čtyřicetiletá kráska tvrdí, že by nikdy nemohla chodit s někým, kdo je mladší než ona. Mladší muži jsou prý "sobci".

"Vím, že mladší muži jsou méně předpojatí, hraví a pevnější. O tom není pochyb. Ale jsou také sobečtější a narcističtí. Proto nikdy neměli šanci jít se mnou na rande," říká Zeta-Jonesová.

"Potřebuji muže, který je citlivý a laskavý. Někoho, kdo má navrch a o koho se můžu opřít. Ale to neznamená, že se mi líbí staří a tlustí muži."

Matka dvou dětí, syna Dylana (9) a dcery Carys (6), která se v roce 2000 provdala za hvězdu z filmu Osudová přitažlivost Micheala Douglase, věří, že její manžel a držitel Oscara za svou roli ve filmu Wall Street je pro ni ideální muž. Nikdy ji údajně netrápil pětadvacetiletý věkový rozdíl mezi nimi.

"On přesně ví, co chce a o čem život je. To mi imponuje. Ale Michael může být i skutečný citlivka. Posílá mi květiny a pláče, když některé z jeho dětí řekne něco obzvlášť dojemného," sdělila německému vydání časopisu InTouch.

"Ani na začátku našeho vztahu jsme neřešili věkový rozdíl mezi námi. Spoléhali jsme se více na naše emoce a pocity. Bylo to tak a mělo by to tak zůstat navždy," dodává hvězda filmů Zorro: Tajemná tvář a Legenda o Zorrovi.

Doporučujeme

Články odjinud