Catherine Zeta-Jonesová: Nespojujte mě s Atkinsovou dietou

Catherine Zeta-Jonesová: Nespojujte mě s Atkinsovou dietou

Herečku Catherine Zeta-Jonesovou velmi pobouřilo, že ji média začala spojovat s kontroverzním dietním programem doktora Atkinse. Pozvala si proto své přední právní poradce, kteří mají novinářům takříkajíc zvednout mandle za křivá obvinění, že svá nadbytečná kila měla herečka po porodu shodit právě díky této dietě.

"Nikdy nedovolila, aby její jméno, podobizna nebo osoba byla využita jakýmkoli způsobem k propagaci Atkinsonovy diety. Vypadá to nyní, že se zabývá svým fyzickým zevnějškem více než skutečnými zdravotními problémy.

Tato dieta byla po celá desetiletí všemi odborníky na výživu a lékaři zpochybňována. Mnozí z těchto renomovaných odborníků hovořili o Atkinsově dietě jako o pseudovědě," vyjádřil se oficiálně na tiskové konferenci hereččin právník Jay Lavely.

"Nikdy jsme žádnou celebritu nežádali o podporu. Není to hollywoodská dieta," prohlásil tiskový mluvčí společnosti Atkins Nitritionals Inc. Richard Rothstein. Mnozí jiní zase Catherine vyčítají, že se snaží novinářům pomstít za jiný prohřešek. "Určitě ji štve, že o ni napsali a zveřejnili fotografie, na nichž těhotná kouří. To je horší, než kdyby držela Atkinsovu dietu," míní hereččina kamarádka. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud