Catherine Zeta Jonesová prý pije jako duha

Catherine Zeta Jonesová prý pije jako duha

Pětatřicetiletá velšská rodačka Catherine Zeta-Jonesová má k alkoholu někdy možná blíže, než by bylo zdrávo. Podle jejího kolegy Brada Pitta se sice tváří jako andílek, ale vypije toho několikanásobně více než většina mužů.

"Mám pro to jasné důkazy a také svědky. Když se pilo po natáčení druhých Dannyho parťáků, zvládla toho vypít daleko více než dva z nás dohromady," prozradil Brad Pitt a dodal, že si Catherine dokonce schovávala alkohol i pod stolem, aby si o ní kolegové nemysleli, že je alkoholička.

Herečka, která se jako jedna z mála hvězd Dannyho parťáků 2 neobjevila v jedničce, se filmařskému týmu snažila za každou cenu dokázat, že mezi něj zapadne, i když s ním na prvním díle nespolupracovala.

"Neustále jsme si ji kvůli tomu dobírali. Musela čelit hlavně vtípkům od Matta Damona a George Clooneyho. Ti na ní nenechali nit suchou, ostatně ani na ostatních, ale ji masírovali legráckami od rána do večera," vzpomíná na natáčení Brad, který si ve filmu zahrál postavu Rustyho Ryana, Catherine pak jeho lásku. Brad Pitt lituje, že diváci budou o některé záběry Zeta-Jonesové posilněné alkoholem ochuzeni.

"Je škoda, že se něco neprosadilo do filmu. Ačkoliv šlo o pitky po natáčení, některé jsou zvěčněné kamerou," konstatoval s úsměvem. Dannyho parťáci 2 odstartovali svoji cestu kolem světa 9. prosince v Austrálii, o den později měli premiéru ve Spojených státech, do České republiky dorazili ..... (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud