Caviezel nechtěl osahávat nahou Lopezovou

Caviezel nechtěl osahávat nahou Lopezovou

Herec Jim Caviezel, který nyní září ve snímku Mela Gibsona Umučení Krista, požádal svoji kolegyni Jennifer Lopezovou, aby se před filmováním vzrušujících erotických scén ve snímku Angel Eyes (Andělské oči) oblékla. Podle informací listu Daily Mirror nechtěl čerstvě ženatý herec urazit svoji ženu Kerri.

"Musím na ni brát ohledy. Jediná nahá prsa, která chci odteď vidět a držet v rukou, jsou právě ta její," řekl Caviezel, který je pokládán za zbožného katolíka. A tak byla Jennifer Lopezová nucená sehrát erotické scény v podprsence a kalhotkách. Jennifer Lopezová požadavek svého hereckého kolegy odmítla komentovat s tím, že jde čistě o jeho soukromou záležitost.

"Nepřísluší mi, abych se k jeho postoji jakkoliv vyjadřovala. Pokud si kvůli víře nepřeje už nikdy spatřit žádnou jinou ženu nahou než svoji ženu, nezbývá, než jeho přání respektovat," nechala se slyšet Lopezová.

Jim Caviezel se každé ráno před odchodem do práce patnáct minut modlí. Začal s tím při natáčení filmu Umučení Krista, ale podle novin to se svojí vírou příliš nepřehání a dokáže o ní i vtipkovat. Na dotaz, jak se připravoval na roli Ježíše, s úsměvem odpověděl: "Dvakrát denně jsem si šel zaplavat do svého bazénu. Herectví je fakt dřina. Chystat se na roli může být někdy práce." (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud