Celebrity a jejich zamilované boty

Celebrity a jejich zamilované boty

Mimo hudební stage a filmové scény preferují celebrity zejména přirozenost a pohodlí.

Často se setkáváme s titulky odhalující pravou tvář jindy dokonalých celebrit, které svůj volný čas nejraději tráví ve vytahané mikině nebo tričku a bez make-upu. Když se na jejich outfity ale zaměříme, zjistíme, že na čem si hvězdy vždy nechávají záležet, je kvalitní obutí jako boty Martens, tenisky Converse, Vans nebo Puma.

Miley Cyrus

Miley je přesně ten typ drsňačky, ke které boty Dr. Martens neodmyslitelně patří stejně jako například Jay-Z k Beyoncé nebo plastické operace k Cher. Vysoké kotníkové Martensky nosí Miley ve svém volnu ke všemu od kraťasů, po džíny nebo šaty a je to přesně ten prvek, který dělá její outfity odvážné a s nádechem arogance.

Avril Lavigne

Bez ohledu na to, jaká doba uplynula od té doby, kdy jsme v discmanu poslouchali písničku Sk8er Boi, Avril Lavigne je stále věrná svým zamilovaným teniskám Converse. Kotníčkové nebo nízké, černé nebo barevné, jeden nebo deset párů, na tom nezáleží. Conversky zkrátka byly, jsou a zůstanou srdcovou záležitostí.

Rita Ora

Kosovská kráska, jejíž outfity jsou charakteristické pro výstřední kousky a neočekávané kombinace. Stejně jako jiné celebrity i Rita Ora ví, že co se týče výběru těch správných tenisek, je důležité vsadit na jistotu. A jestli existují nadčasové boty, na které se můžeme spolehnout v dobrém i ve zlém, jsou to rozhodně boty Vans.

Selena Gomez

Potkat Selenu Gomez v prosluněných ulicích LA, pravděpodobně bychom byli svědky toho, že Selena bez tenisek Puma nevyjde ani na krok. Nedá se než gratulovat značce Puma k tomu, že si pro spolupráci na nových kolekcích vybrala opravdového srdcaře jakým je právě Selena, která boty Puma miluje. A jak se říká - pravá láska trvá celý život!

Doporučujeme

Články odjinud