Celulitida houževnatě odolává vědě

13 komentářů

Rencatko
14. května • 19:00

Jéee. Konečně něco povzbudivého! Taky bych sepsala petici na reklamní tahy, pak to akorát vrtá hlavou a holky dělají blbiny, přitom celulitidu má každá druhá a i když pravidelně cvičí!!!!

bobika
11. března • 0:02

ahoj s celulitidou, většími stehny i visícím břichem mi pomohly ve futureshape - na celulitidu mají ultrazvuk - rozbíjí skořápky vytvořené z toxinů, na tloušťku gel na bázi termoregulace - odchladí tělo a to spaluje tuky a vše podporují lymfomásáží, která detoxikuje odvádí vodu z těla, zlepšuje vzhled pokožky....
jsou na Karláku ( 604 181 862 )

Michaela
6. března • 17:14

No, musím se přiznat, že i já mám celulitidu a ať s ní zápasím jak koliv je to marné, i přesto, že mám silnější podváhu.. Je ale pravda, že jídlu odolat prostě nemůžu..
Jo, muži mají také celulitidu, ale oni nenosí minisukně..

Lucie
16. července • 11:04

Z vlastní zkušenosti vím, že celulitidu mají nejen ženy, a to i ty hubené (typ 40 kg i se železnou postelí), ale i muži, a to celkem hojně, jenže na ně se ohledně vizáže tolik netlačí, ale dokonce i děti!!! Že by nová civilizační choroba?!?!
Zdraví L.

W
26. června • 11:20

Je tu mezi Vámi některá, co ví, jak se zbavit ochablých a tučných stehen s celulitidou? A jde to vůbec?

Dana
9. května • 13:32

Zhubla jsem 18kg a 17cm v pase.A už si tuto váhu držím 5 let.Jednoduše.Poradím a pomůžu i vám.E-mail:m.nina@volny.cz

Janka
8. května • 2:04

Ja jsem jedna z tech "stastnych" ze se mi to zatim vyhyba i kdyz mi je 29 let a muze to byt rodinna dispozice, ale pres 12 let jezdim na kole. Ne zadne mile nebo dril ale do prace, nebo po meste kazdy den 30 - 40 minut a musim zaklepat dobry. Az celulitida jednou zaklepe na mne tak ...

Dizzzy
17. března • 16:36

Souhlasim s tim,ze chlapi ji maj taky!!!!!Videla sem to jednou a stacilo mi to...!!!!Stejne je to nespravedlivy,ja ji mit necchhhccciii!!!!!

devill
17. března • 12:27

je smutny jak je v clanku jasne receno ze chlapi celulitidu nemaj,bylo by lepsi uvadej pravdu!!! aspon by nam konecne doslo ze to je normalni..souhlasim tudiz s PUPI ...chlapi maji celulitidu stejne jako holky!!! i muj ji ma...nema ji sice tak videt jako ja ..proto ze ma chlupaty nohy ..ale napr.na brisku na bocich ji videt ma! jen na ne bohuzel neni kladen takovy natlak ze je to u nich odporne a ze s tim ¨jestli chteji byt pritazlivy proste MUSI neco delat jinak nam z nich bude zle..stejne jako je porad omylano zenam.

Pavel
17. března • 9:06

pupi, máš pravdu...

pupi
14. března • 16:07

Aby bylo jasno - celulitidu mají i chlapi - a ne staří - i mladí, a nemusí to být jen následek hubnutí. Jen tak pro jistotu - mrkněte se na několik chlapů - z boku na pupik, nebo na vnitřní stranu stehen - tam je jemná kůžička, nebo zadek... U pánů celulitida NENÍ výjimečná záležitost. Jen se o tom nemluví tak moc. Když chlap hubne, tak se musí o to hubnutí starat a to si málokterý uvědomuje - jenže mě to u chlapa neva. Beru to prostě jakože to patří k životu. A přece se mu nebudu smát, když vím, kolik mu dalo práce mu zhubnout a proto se mu nebudu šťourat v jeho pomerančích... A je pravda, že člověk může sportovat jak chce - a má to. I holky, kterým je 18 let. Prostě to tady je a hotovo - co se dá dělat. Dá se to stáhnout, ale nezmizí to úplně.

Ilona
14. března • 12:16

Náhodou,jsem viděla celulitidu i u chlapů,ale je to asi výjimečné...zajímalo by mě,jestli chlapům vadí pomerančová kůra u ženských tak,jako nám,ženám...

vanilka
14. března • 12:03

No vida .... vědecky potvrzeno, že muži mají hroší kůži ...... chi, chi ... :-))) Hezký den všem. A nenechme si ho kazit pitomou celuloiditidou ... :-)

Doporučujeme

Články odjinud