Celulitida jako nezvaný host – Dejte pomerančové kůži sbohem jednou provždy!

Celulitida jako nezvaný host – Dejte pomerančové kůži sbohem jednou provždy!

Nekonečný boj s celulitidou je bohužel osudem většiny žen. Zatímco příčin jejího vzniku je celá řada, od genetiky přes nedostatek pohybu až po kouření, výsledkem je v první řadě vždycky snížené sebevědomí. Celulitida je estetický problém, kvůli kterému i krásná, silná a vyrovnaná žena dokáže znejistět. Nyní ale na pulty českých lékáren přichází zbraň, která finálně porazí celulitidu a hravě si poradí i s povolenou pokožkou.

Na počátku všeho byla žena

Právě problematice celulitidy se věnuje rodinná firma Bouhon, která pokračuje v nastolených šlépějích svého zakladatele Waltera Bouhona. Na počátku všeho stála manželka lékárníka Bouhona, která toužila po hladké pokožce. Walter tak v 50. letech minulého století vyvinul v Norimberku olej, který si jeho žena zamilovala. Německé oleje Frei öl® už více než 50 let viditelně redukují celulitidu, strie, jizvy i pigmentové skvrny.

To nejlepší, co příroda nabízí

Protože produkty Frei öl® obsahují vzácné přírodní složky, jako je levandulový olej, ricinový, marulový, arganový, chia olej, mandlový olej, ovesný olej nebo olej z měsíčku lékařského, uspokojí každou pokožku díky takovému složení, které zaručuje maximální snášenlivost. Oleje obsahují výtažky z vlčího máku, který se vyznačuje silným anticelulitidním účinkem - až 10x vyšším než kofein! Poperou se s problematickými partiemi, jako jsou stehna, hýždě, břicho, dolní končetiny i paže. Díky svým regeneračním účinkům se také stávají vyhledávaným společníkem čerstvých maminek pro období po porodu. Pokud i vy toužíte zmírnit projevy celulitidy, zbavit se strií či zpevnit tělo po porodu, neváhejte a sáhněte po jedničce na německém trhu.

Klepněte pro větší obrázek

Regenerace, hydratace a omlazení pokožky

https://www.freiol.cz/tvarujici-olej-125-ml">Tvarující olejeznačky frei öl® neobsahují žádný alkohol, barviva, silikony nebo nezdravé chemické konzervanty. Nejsou testovány na zvířatech, neobsahují živočišné složky a díky tomu jsou ve své nejčistší formě maximálně výživné a zdravé pro celý náš organismus. Olejíček se jemně vmasíruje do pokožky a dodá jí sametový vzhled.

Tvarující olej a jeho blahodárný účinek

• Regeneruje namáhanou pokožku po porodu • Působí skvěle proti celulitidě a proti jejímu vzniku • Vyživuje pokožku a propůjčuje jí jemný sametový dojem díky obsahu bamackého, slunečnicového a ovesného oleje • Zjemňuje a zpevňuje postavu • Podporuje další obnovu buněk • Obsažený vitamin E bojuje proti předčasnému stárnutí a působí proti vráskám • Zmenšuje strie, jizvy a sjednocuje pigmentaci

https://www.freiol.cz/tvarujici-olej-125-ml">Tvarující olej frei öl® lze zakoupit exkluzivně v lékárnách Dr.Max a na eshopu.

Doporučujeme

Články odjinud