Lindex 499 Kč Archiv firem

Lindex 499 Kč Archiv firem

Brixton, Answear.cz 1699 Kč Archiv firem
Zara 449 Kč Archiv firem
H&M 349 Kč Archiv firem
H&M 179 Kč Archiv firem
50
Fotogalerie

Čepice, klobouky, barety, čelenky, kapitánky: Vybírejte z 50 kousků!

Říká se, že nejvíc tepla z těla uniká přes hlavu. Proto je pochopitelné, že se v zimě bez pokrývky hlavy neobejdete. Proč se ale spokojit s jednou, když je takový výběr? Inspiraci najdete v naší galerii v úvodu článku!

Barety i spadlé čepice

Pokud chcete oživit svůj zimní šatník, ale nechcete utrácet horentní sumy za několik kabátů a bund, je právě pokrývka hlavy tím správným kouskem, který vám v tom může pomoct a zároveň ho seženete za pár stovek.

Protože zima bývá pošmourná, můžete svůj obličej rozzářit právě pomocí nejrůznějších čepic. Základem je samozřejmě černá, která se hodí ke všemu, letos se ale nemusíte bát ani světle růžové, šedé, modré, hořčicově žluté, bílé nebo odstínu velbloudí srsti.

Co se týče čepic, nosí se spadlé z pleteniny nebo úpletu (padají za zátylkem dozadu), nejčastěji jednobarevné, aby se snadno sladily se zbytkem outfitu. Letos jsou oblíbené také barety slušivě posazené ke straně, ať už pletené nebo z plsti. Chybu neuděláte ani s kloboukem, obzvlášť v kombinaci s kabátem vypadá skvěle. A chcete-li svému vzhledu dodat rebelský šmrnc, zvolte čapku zvanou kapitánka.

Jestli ale máte pocit, že vám čepice, barety či klobouky nesluší, nebo je nechcete nosit, protože vám ničí účes a elektrizují vám z nich vlasy, nezoufejte. Zahřát se můžete i pomocí pletených čelenek, které také vypadají skvěle.

Inspiraci najdete v naší galerii!

Jak si v zimě uvázat šálu? Podívejte se na video:

Doporučujeme

Články odjinud