5
Fotogalerie

Červená z vás udělá sexuální magnet. Inspirujte se u celebrit!

Andie MacDowell, Petra Němcová, Eva Longoria nebo Linzi Stoppard? Posuďte sami, které rudá sluší nejvíce...

Rudá barva není pro každého. Musíte na ni mít odvahu. Kdo se lépe cítí jako šedá myška, ať na rudou raději zapomene. Toužíte-li se naopak stát středem pozornosti, je rudá tou správnou volbou.

Rudá je ideální barvou pro společenské příležitosti. Na party či plese v rudých šatech budete přitahovat pohledy okolí jako magnet. Pokud ale zvolíte nevhodný typ out-fitu, budete vypadat nepřirozeně a nepatřičně.

Hlavní předností a zároveň i největším úskalím rudé barvy je právě její výraznost. Musí se s ní zacházet opatrně. Nechcete-li vypadat zbytečně lacině a vyzývavě, buďte střídmá, co se týká typu šatů. Rudá je sama o sobě agresivní. Držte se tedy pravidla: Buď barva, nebo střih.

Jestliže si netroufáte na „celorudý“ model, vyzkoušejte pro začátek rudé doplňky: Kabelku, lodičky, korále, náušnice. K černé, bílé či nejrůznějším odstínům šedé budou výrazné doplňky vypadat skvěle! Pokud zůstanete pouze u jedné nápadné barvy, nemůžete způsobit žádné módní faux-pas.

Jen tím, že si na sebe oblečete červenou barvu, stoupne dle průzkumů vaše atraktivita v mužských očích o dvacet procent. Slavné, úspěšné a bohaté ženy o tom vědí své.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud